LaLiga

Journalist: Derfor er Barcelona bekymret for Lamine Yamal

Det er gået meget stærkt for Lamine Yamal i FC Barcelona og med det spanske landshold. Senest har han også skiftet agent, og nu er klubben angiveligt ekstra fokuseret på, at det store talent ikke mister jordforbindelsen.

Lamine Yamal er allerede en fast mand på Spaniens landshold som 17-årig
Foto: Ritzau / Scanpix / Andrej ISAKOVIC / AFP

Han er kun lige fyldt 17 år denne sommer.

Og alligevel kan han kalde sig Europamester.

Det unge FC Barcelona-talent Lamine Yamal har haft raketfart på i sin karriere, og han har allerede slået adskillige rekorder med sin alder og evner i flot kombi.

Klubben er alvorligt bekymret

Og derfor er Barcelona bekymret for Lamine Yamal.

For det kan måske også gå for hurtigt?

Journalist om Yamal bekymringer

Det er i hvert fald bekymringen i klubben, erfarer spansk journalist.

Det er langt fra første gang i nyere tid, at FC Barcelona giver meget tidlig debut til store talenter. Også spillere som Ansu Fati og Bojan Krkić fik debut på Camp Nou som henholdsvis kun 16- og 17 år gamle. Begge spillere hvis karriere sidenhen er falmet en anelse sammenlignet med deres kometkarrierer for ‘Barca’.

Klubben er nu meget opsat på, at det ikke skal ske med Lamine Yamal, afslører den rutinerede spanske journalist Emilio Pérez de Rozas.

– Klubben er alvorligt bekymret over det overdrevne fokus, der er på hans person, og at drengen ikke kan kontrollere, hvad der sker med ham. Jeg ved, at der er folk i Barcelona, ​​som arbejder på at sikre sig, at det hele ikke overhaler drengen, siger han i ‘La Radio Del Deporte’

Den store opmærksomhed omkring Lamine Yamal tog uanede højder, da han sammen med det spanske landshold løftede EM-trofæet i sommer, og nu er den unge spanier for alvor strøget helt op blandt de største stjerner i verden.

Skiftet til berømt og berygtet agent

En afledt effekt af den store hype, der er kommet omkring Yamal, er også et noget kontroversielt agent-skifte.

Her har Barca-talentet skiftede sin forhenværende agent, den tidligere topspiller Iván de la Peña, ud med superagenten Jorge Mendes, der også blandt andre har repræsenteret Ronaldo i mange år.

Også det bekymrer ifølge de Rozaz på administrationsgangene i FC Barcelona.

Lamine Yamal er fast mand på det spanske landshold som 17-årig.
Foto: Ritzau / Scanpix / REUTERS/Susana Vera

 – Havde han fortsat med den gamle agent, ville de fleste være ekstremt rolige, fordi Iván de la Peña ville kunne kontrollere den her hype. Lige nu er det hele i hænderne på Jorge Mendes med hjælp fra FC Barcelona, uddyber han.

Lamine Yamal har lige nu kontrakt med FC Barcelona til sommeren 2026, og derfor er det afgørende for klubben at få lavet en ny aftale, så han ikke skifter for “små penge” i et af de næste transfervinduer.

Efter rekordhandler: De er nu Superligaens mest værdifulde

Selvom han kun er 17 år gammel, har Lamine Yamal allerede spillet 42 LaLiga-kampe for FC Barcelona.

Næste gang han spiller for klubben er på søndag på udebane mod Girona.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P