Premier League

Jorginho tror på Sterling: Bliver helt sikkert godt

Raheem Sterling er denne sommer blevet sendt på leje i Arsenal, og holdkammeraten Jorginho har stor tiltro til den engelske offensivspiller.

Jorginho under en træning med Arsenal.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Raheem Sterling vinkede i sommerens løb farvel til Chelsea for i stedet at tørne ud for Arsenal på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.

Det gjorde han, efter han pludseligt var helt ude i kulden i Chelsea.

Men selvom man i Chelsea har mistet troen på Raheem Sterling, så skal han ikke være nervøs for manglende tillid fra sine nye holdkammerater i den nordlige del af London.

– Du ved, klubben – og særligt Mikel [Arteta] og Edu [Gaspar] og det, de gør – så ved man, at dem de henter bare passer ind. Så det bliver helt sikkert godt.

– Og når det så endda er en spiller, som man kender til, har spillet sammen med og allerede kender hans kvaliteter og ved, hvordan de kan hjælpe holdet. Man har allerede følelsen af, at man ved, hvordan han gerne vil modtage bolden, så man skal ikke bruge tid på at lære ham at kende, siger Jorginho om Raheem Sterling.

Raheem Sterling har også allerede arbejdet sammen med Mikel Arteta, dengang de begge var i Manchester City.

Derudover spillede Sterling også sammen med Jorginho i Chelsea, ligesom han også kender Bukayo Saka, Gabriel Jesus og Kai Havertz gennem enten klub- eller landsholdsfodbold.

Arsenal spiller næste søndag ude mod ærkerivalen Tottenham. Sterling har her mulighed for at få sin debut for The Gunners.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P