3F Superligaen

Ekspert: AaB’s bedste signing står på sidelinjen

Der har været godt gang i transfervinduet hos AaB, hvor en masse spillere er fortid, mens mange er kommet til. Alligevel mener Campos faste ekspert, at AaB’s bedste signing står og dirigerer tropperne fra sidelinjen.

AaB's cheftræner Menno van Dam i superligakampen mellem AaB og Brøndby IF på Aalborg Portland Park, søndag den 18. august 2024.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Der har været gang i svingdøren i AaB denne sommer.

14 spillere har forladt klubben, mens der er kommet ni nye ansigter til i truppen.

Dog skal man ikke lede i spillertruppen, hvis man vil finde AaB’s bedste signing i sommerens transfervindue, mener Campos faste ekspert, Rasmus Würtz.

Han står nemlig på sidelinjen.

– Jeg kan da godt være en lille smule bekymret med noget af det, jeg har set indtil nu. De har fået en masse nye spillere ind, men der er ikke rigtig nogen af dem, som lige nu springer i øjnene, hvor jeg tænker, at de holder hele vejen hjem.

– Men den bedste signing, de har lavet indtil nu, det er Menno van Dam, træneren. Jeg tror på, at hvis der er en, der kan samle den her nye flok af spillere med forskellige nationaliteter osv., så er det også ham, siger Rasmus Würtz.

Menno van Dam kom til klubben som cheftræner denne sommer efter at have tilbragt to år i Brøndby IF som ungdomstræner.

Rasmus Würtz bider også mærke i, at man har solgt holdets store stjerne uden rigtig at finde en erstatning.

Og det kan koste dyrt, vurderer han.

– Jeg tror, at det får rigtig stor betydning, at man er kommet af med Malthe Højholt og, som jeg ser det lige nu, ikke har fået ham erstattet.

– Jeg er med på, at de har købt en [Mylian] Jiménez fra PSV, som kan spille derinde, og de har nogle unge spillere, som måske er på vej. Men sådan lige i øjebliksbilledet er det svært at se, hvem det er, der lige præcis går ind og erstatter ham.

– Vi ved alle sammen, hvor vigtigt det er at have den her spiller, den her ankermand på den centrale midtbane, som de andre måske kan læne sig en lille smule opad. Men som også går ind og tager et stort ansvar i spillet.

– En spiller, som går ind og siger ‘giv mig bolden, jeg tør godt have den.’ Styre de andre op i presspillet. Hvornår skal vi gå højt? Hvornår skal vi falde en lille smule? Og der synes jeg, som det ser ud lige nu, at de mangler noget, mener Rasmus Würtz.

Ekspert revser AaB-transfers: Alt er gratis og ukendt

AaB skal i aktion i Superligaen fredag, hvor nordjyderne tager imod Lyngby Boldklub.

Kampen fløjtes op klokken 19:00 og bliver vist på TV3 Sport og Viaplay.

Se hele klippet med Rasmus Würtz i videoen øverst i artiklen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P