Portugisisk Fodbold

Ærlig Sporting-boss: Conrad Harder var ikke plan A

Sportings cheftræner, Ruben Amorim, fortæller på et pressemøde torsdag, at Cornad Harder ikke var den angriber, han allerhelst ville have haft til klubben denne sommer.

Conrad Harder i sin nye kamptrøje for Sporting
Foto: Sporting CP

Conrad Harder er Sporting CP-spiller.

Men havde klubbens cheftræner, Ruben Amorim, fået sin vilje, var han det nok ikke.

Torsdag fortæller Ruben Amorim på et pressemøde, at Conrad Harder slet ikke var førsteprioriteten, når det kom til at hente en ny angriber i sommerens transfervindue.

Amorim ville nemlig hellere have haft 24-årige Fotis Ioannidis fra Panathinaikos.

– I forhold til Conrad vidste alle, at vi havde en plan for en spiller, der allerede var klar. Men ham (Fotis Ioannidis, red.) fik vi ikke. Man kan sige, at vi fejlede, og det gjorde vi også. Vi fejlede gevaldigt. Men sådan er livet.

– Siden vi ikke fik den spiller, gik vi videre med en ny plan og en liste over potentielle spillere. Derfor gik vi med en spiller fra den liste. Vi vil ikke have en ny [Viktor] Gyökeres, det må man ikke tænke. Vi ville have en spiller med lignende karaktertræk, så hvis der skulle ske noget med Gyökeres, kan vi sætte ham ind uden at forvirre holdets taktik, siger Amorim ifølge A Bola.

Ruben Amorim fortæller også, at der var en Premier League-klub, der var klar til at betale mere for Harder, end Sporting har betalt.

Men Harder valgte Sporting over den klub, som Fabrizio Romano senere har identificeret som Brighton.

Conrad Harder kan få sin debut for Sporting inden længe. Det kan du læse mere om herunder:

Sporting-chef: Her kan Conrad Harder få debut

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P