Premier League

Ronaldo stikker til ten Hag: Det siger man bare ikke…

Det endte alt andet end lykkeligt mellem Cristiano Ronaldo og Erik ten Hag – og den portugisiske superstjerne virker ikke til helt at have begravet stridsøksen.

Cristiano Ronaldo slår ud med armene under en landskamp for Portugal.
Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

Et stort interview med Piers Morgan, og så var Cristiano Ronaldo ellers på alles læber.

I det lettere ikoniske interview fik den portugisiske superstjerne kritiseret en lang række folk i- og omkring Manchester United – og ikke mindst klubbens manager, Erik ten Hag.

Kort tid efter var han fortid i den engelske storklub.

Hele sagen efterloden ingen tvivl om, at Erik ten Hag næppe er på julekort med Cristian Ronaldo. Og sidstnævnte er da heller ikke helt færdig med sine spydige kommentarer rettet mod hollænderen.

I en podcast med sin tidligere holdkammerat Rio Ferdinand skyder Ronaldo nok en gang – om end en smule subtilt – med skarpt mod sin tidligere manager i United.

– Når man er Manchester United-manager, så kan du ikke gå og sige, at du ikke kommer til at kæmpe med om titlen i Premier League eller Champions League.

– Man bliver i stedet nødt til at sige sådan noget som: “Måske har vi ikke helt potentialet til det, men vi kommer til at forsøge (at vinde, red.) alligevel. Vi bliver nødt til at forsøge”.

Der hersker samtidig ingen tvivl om, at Cristiano Ronaldo fortsat godt kan lide Manchester United, hvor han i sin tid fik sit helt store gennembrud inden turen gik til Real Madrid.

I alt står han noteret for 346 kampe med 145 scoringer og 64 oplæg til følge for De Røde Djævle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P