LaLiga

Medie: Real Madrid skriver lang kontrakt med tålmodig keeper

Real Madrid blev i sidste sæson ramt af en slem skade til førstemålmand Thibaut Courtois, men hans erstatning viste sig yderst kompetent. Den indsats bliver nu belønnet.

Foto: Daniel Bartel/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han ventede på sin chance, og da den endelig kom, greb han den.

Før sidste sæson var det ikke mange kampe, den ukrainske landsholdsmålmand Andriy Lunin havde fået for Real Madrid, men med en skade til førstevalget Courtois blev vejen banet for Lunin.

Den greb han og var som sikker sidste skanse en medvirkende faktor til, at Real Madrid vandt et ret sikkert mesterskab og samtidig sikrede sig endnu en Champions League-titel.

Efter Thibaut Courtois kort før de afgørende kampe i foråret blev sin skade kvit og genindtog pladsen i buret hos Kongeklubben, er det dog blot blevet til tre officielle optrædener for Lunin i den hvide trøje – alle tre i slutningen af sidste sæson, hvor Real Madrid havde sikret sig det spanske mesterskab.

Medie: Real Madrid har store planer for Arsenal-stjerne

Det får imidlertid ikke Lunin til at søge nye græsgange i jagten på spilletid. Han har derimod valgt at forlænge sin kontrakt med den spanske storklub, så den kommer til at løbe til og med 2028. Det skriver den spanske avis Marca.

Lunins nuværende kontrakt stod ellers til at udløbe ved udgangen af den indeværende sæson.

Lunin såede ellers naturligt nok tvivl om sin fremtid i klubben i et interview med netop Marca med udsigten til ikke ret meget spilletid, men nu har han altså i følge Marca besluttet sig for at forlænge sin kontrakt med Real Madrid. Aftalen ventes at blive offentliggjort i denne uge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P