Ungdomslandshold

Højer undrer sig: Det her er jo toppen af poppen

U21-landsholdet fik tirsdag aften skrabet tre vigtige point sammen i EM-kvalifikationen. Derfor var det en glad landstræner Steffen Højer, som talte med pressen efter opgøret – men landstræneren undrede sig også over noget.

Steffen Højer smiler efter Tjekkiet-sejren.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Efter gårsdagens U21-kamp mellem Danmark og Tjekkiet var landsholdstræner Steffen Højer i sprudlende humør.

Han kunne se det rødhvide mandskab sikre tre vigtige point i EM-kvalifikationen, før de skal møde Island i den sidste kamp.

Men midt i jubelrusen var der også en undren hos landstræneren.

– Det her er jo kæmpestort. Nogle gange kan det godt undre mig, at folk ikke er mere opmærksomme på det her hold (red. U21-landsholdet). Vi sætter William Osula ind i 2. halvleg, som får 20 minutter, og han er lige blevet solgt for over 100 millioner kroner til Newcastle, udtrykker Steffen Højer og uddyber:

– Det er bare for, at man får en ide om, hvad for en kvalitet, de her drenge har. Og de hold vi møder. Det er jo toppen af poppen. Kommer vi med til EM, så møder vi nogle af dem, og så har vi om ganske få år solgt for hundrede millioner igen, fortæller landstræneren.

Jubelrusen var dog ikke til at tage fra Højer, som flere gange under kampen løb ind på banen, når danskerne fik det drivvåde net til at blafre.

– Det vil betyde alt at kvalificere sig. Jeg fortalte dem, at det var godt håndværk. Vi har leveret nogle gode kampe men at vinde 5-0 i så tæt en række, det er jo lidt vildt, siger Højer.

Det danske U21-landshold kan se frem til, at det går løs igen til oktober, hvor Island kommer på besøg.

Den skæbnesvangre kamp afvikles på Vejle Stadion, og her har Højers tropper en revanche til gode.

De tabte nemlig mod Island 4-2 tidligere i september.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P