3F Superligaen

Bruus: Vi kan meget mere end bare at overleve

Andreas Bruus har ikke kun ambitioner på sine egne vegne – men også på AaB’s vegne. Forsvarsspilleren har fået så et positivt indtryk af AaB og måden de spiller fodbold på, at han tror på mere end kun overlevelse.

Andreas Bruus skifter til AaB.
Foto: AaB
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Der gik kun et halvandet døgn, før Andreas Bruus fik officiel debut i AaB-trøjen.

Hovedpersonen selv kigger tilbage på nogle hektiske dage, men også med stor optimisme for fremtiden.

Den tidligere Brøndby-spiller, som fik 60 minutter mod Morud/Veflinge i pokalturneringen, vil nemlig ikke kun sikre overlevelse til AaB.

– Hvis tingene falder i hak, så skal vi ikke kun spille om overlevelse. Vi kan meget mere end det, og jeg synes at vi spiller flot fodbold. Ambitionerne er helt klart til mere end overlevelse, fortæller Andreas Bruus til Campo.

Bruus ser skiftet som en måde at genstarte karrieren på, da han var gået i stå i den franske tilværelse. Forsvarsspilleren var derfor heller ikke i tvivl om at drage mod Nordens Paris, da de meldte sig på banen.

– Klubben passer mig godt, fordi det er en kombination af, at der er mange unge spillere i truppen, og så er det også en stor klub. De har også en fed fanbase, så det var ikke så svært valg, når jeg lagde alt sammen, og jeg tror, vi kan få nogle fede oplevelser sammen, siger AaB’s nye nummer 14.

– Skiftet tiltalte mig rigtig meget, da det er et projekt, som begge parter kan få noget ud af. Vi havde nogle gode snakke, hvor klubben og jeg hurtigt var på samme bølgelængde i forhold til, hvad vi vil have af samarbejdet.

Det er ikke første gang, at Bruus skal optræde i dansk fodbold, eftersom han er noteret for 85 officielle kampe.

På daværende tidspunkt var det for de blågule fra Vestegnen, hvor han blandt andet var med til at sikre det danske mesterskab i 2021.

Bruus om et Brøndby-skifte: Det vil jeg ikke tænke over

Ifølge Bruus kan man sagtens trække på den erfaring:

– Man kan trække paralleller til mesterskabssæsonen i den forstand, at AaB kommer med selvtillid fra en oprykning, og så har man bare en masse blod på tanden og selvtillid til at spille fodbold. Det havde vi også i Brøndby, da vi vandt mesterskabet, så der er nogle positive ting, jeg kan tage med fra min tid i Brøndby, udtrykker forsvarsspilleren med 21 ungdomslandskampe for Danmark på CV’et.

Andreas Bruus er kommet til AaB på en lejeaftale, som strækker sig til sommer 2025. Han kommer fra franske Troyes AC, som spiller i Ligue 2.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P