3F Superligaen

Bruus om et Brøndby-skifte: Det vil jeg ikke tænke over

Før lukningen af sommerens transfervindue vendte en tidligere Brøndby-spiller tilbage til Superligaen. Men den her gang bliver det ikke i de blågule farver, som lejesvenden i AaB, Andreas Bruus, skal tørne ud i.

Andreas Bruus jubler mod Brøndby-fansene.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

AaB har for resten af indeværende sæson lejet Andreas Bruus fra franske Troyes AC.

Et skifte, som ikke lå til højrebenet, når man ser på Bruus’ tid på Vestegnen.

Dog vil den lynhurtige forsvarsspiller, som er noteret for 85 officielle optrædener i Brøndby, ikke spekulere over det.

– Der har egentlig ikke været mange overvejelser, så det gider jeg ikke at svare eller tænke på. Det har ikke været på at tale at tage til Brøndby igen, så det vil jeg ikke tænke over nu. Jeg fokuserer på det vigtigste, og så kan alt det andet komme derefter, fortæller Andreas Bruus til Campo.

Hvad har været årsagerne til, at det blev AaB, nu hvor du skulle hjem til Danmark?

– De har et projekt, som jeg kan se mig selv i. Det er ikke kun mig, der bestemmer, hvor turen går. Klubben tilbød mig den bedste pakke, og derfor var det ikke en svær beslutning. Jeg har haft støtten fra klubbens side, så det er jeg glad for, udtrykker Bruus.

Officielt: AaB henter tidligere Brøndby-back

Men den tidligere Brøndby-spiller vil ikke skjule, at det bliver helt ekstraordinært at spille mod Brøndby.

– Det bliver særligt at komme på Brøndby Stadion, fordi jeg har jo været i klubben i 10-12 år. Så jeg kan slet ikke løbe fra, at det bliver voldsomt specielt. Det bliver en blanding af, at jeg skal repræsentere et andet dansk hold, mens jeg også altid vil kigge tilbage med stolthed på min tid i Brøndby. Det var jo mange år, fortæller AaB’s nye nummer 14.

Kan du forestille dig at veksle lejeaftalen til en permanent aftale i AaB?

– Jeg er ude efter spilletid og få lov til at vinde fodboldkampe. Det er ingen hemmelighed, at vi ikke vandt meget i Frankrig, så det handler om at genfinde selvtilliden, og så er drømmen selvfølgelig udlandet igen. Men man skal huske at kigge indad og arbejde hårdt for det. Det andet må man tage på et andet tidspunkt, uddyber Bruus.

Andreas Bruus nåede to kampe – begge som indskifter – i nuværende Ligue 2-sæson. I den forbindelse mærkede danskeren, at han havde brug for luftforandring og en base, som han kender på forhånd.

– Det er uden at se det som et nederlag at vende hjem, men det er ret specielt at være en del af dansk fodbold. Der er mange forskellige klubber, men mange måder, man gør tingene på, er de samme i alle klubber. Folk er hjælpsomme, og man falder hurtigt til, fortæller Bruus og uddyber:

– Det har været en turbulent tid, men jeg vil ikke kalde den svær. Jeg har lært en del, og jeg er en ambitiøs spiller. Jeg spiller fodbold for at vinde, og dem har der ikke været mange af. Jeg har brug for at komme et sted hen, hvor vi kan vinde fodboldkampe og tanke selvtillid, slutter han af med.

Andreas Bruus er noteret for 21 ungdomslandskampe for Danmark, og det er også blevet til 42 officielle kampe for den franske klub Troyes AC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P