2. Division

Aarhus Fremad-angriber: Jeg vil have det sidste med

Thomas Mikkelsen blev hentet på en fri transfer i sommer til Aarhus Fremad. Den 34-årige angriber har nemlig et specifikt mål med holdet fra nordlige Aarhus, før han stopper karrieren.

Thomas Mikkelsen efter trænning i Aarhus Fremad.
Foto: Jrah Jijan / Campo.dk
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Sverige. Skotland. Island.

Ja, den rutinerede angriber Thomas Mikkelsen har haft mange forskellige adresser i løbet af sin fodboldkarriere.

Men på trods af sine 34 år er han stadig ikke klar til at stille støvlerne på hylden, for han har en klar mission.

Mikkelsen ønsker at hjælpe Aarhus Fremad med oprykning til NordicBet Ligaen, ligesom han formåede at gøre det med Kolding IF.

– Vi skal helt sikkert rykke op. Det, der tiltalte mig, er vores gode hold. Vi har dét, der skal til for at levere, så det er bare om at vise det. Jeg kunne mærke, at det brændte i mig for at komme til Aarhus Fremad, fortæller Thomas Mikkelsen til Campo.

Angriberen, som er kommet til Riisvangen efter tre år i Kolding, havde en masse snakke med Aarhus Fremad-direktør Lars Kruse og cheftræner Morten Dahm Kjærgaard.

Fakta om Thomas Mikkelsen

I dialogen kom de ind på værdierne, som er tilknyttet med 2. divisionsklubben, og det kunne Thomas Mikkelsen ikke modstå:

– Det er virkelig en fed klub. Projektet tiltalte mig fra start, og de har nogle gode værdier. Aarhus Fremad er en familieklub, og der er bare en positiv energi, som jeg kan identificere mig med. Ja, som man siger, så skinner solen altid på Riisvangen, fortæller angriberen med et glimt i øjet.

Tilpasning på flere måder

Angriberen ved godt, at han er kommet op i alderen, og dermed har prioriteringerne også ændret sig.

For ham har det derfor været en forudsætning for at blive en del af klubben, at familielivet også kan passes. Dog er det ikke kun det private, der skal tilpasses, hvis man spørger den 34-årige målræv:

– Der er også noget ved spillestilen, som jeg skal vænne mig til. Det er en anden end i Kolding, hvor det var mere fysisk og tons, mens vi her er et mere spillende hold. Det har været en omvæltning for mig, men det er jeg sikker på, at det nok skal komme. Jeg har heller ikke ramt mit topniveau efter skiftet, men jeg er rolig og ved, at jeg nok skal komme til chancer.

Endnu en tilpasning har været det sociale miljø for Thomas Mikkelsen, som han ser positivt på. Han kan godt fornemme, at han med sin erfaring kan give nogle gode råd til de unge spillere.

– Det har været et godt skifte for mig, og nu skal jeg bare vise, at jeg kommer med en masse ansvar og erfaring. Drengene er gode og søde, og de har virkelig taget godt imod mig. Jeg har slet ikke noget at klage over, udtrykker han.

Thomas Mikkelsen har indtil videre fået fem kampe for Aarhus Fremad, hvor det er blevet til en enkel scoring i 387 minutter.

Du kan læse nedenfor læse begejstringen hos cheftræner Morten Dahm Kjærgaard over at hente Thomas Mikkelsen til klubben:

Kjærgaard: Vi deler alle den samme energi

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P