Den tidligere Vendsyssel-stjerne Wessam Abou Ali var tirsdag eftermiddag på pletten, da Palæstina tørnede sammen med Jordan i VM-kvalifikationen.

Wessam Abou Ali fejrer sin scoring for Palæstina i VM-kvalifikationen mod Jordan.

Wessam Abou Ali er vokset op i Nordjylland.

Til trods for flere U-landskampe for Danmark har den dansk-palæstinensiske angriber valgt at repræsentere sine rødder i Palæstina på A-landsholdsplan.

Tirsdag eftermiddag tegnede den tidligere AaB- og Vendsyssel-angriber sig så for sin tredje optræden og sit første mål for landsholdet.

Det blev dog ikke et lykkeligt resultat for Wessam Abou Ali og kompagni, som måtte se sig slået med 1-3 af Jordan i den asiatiske VM-kvalifikation.

Det startede da også kedeligt for palæstinenserne, som efter bare fem minutter kom bagud efter en fremragende soloaktion fra Jordans angriber Yazan Al Naimat.

Kort før pausen svarede Wessam Abou Ali igen, da den tidligere Vendsyssel-spids stangede bolden ind til 1-1.

Anden halvleg var bare fem minutter gammel, da Jordans Yazan Al Naimat kunne tegne sig for sin anden scoring i opgøret, da han bankede bolden ind til 1-2.

Den jordanske sejr blev cementeret efter 72 minutters spil, hvor et veludført angreb blev vekslet til en scoring, da Noor Al Rawabdeh huggede bolden i kassen til kampens slutresultat 1-3.

Wessam Abou Ali spillede samtlige 90 minutter af kampen.

Med nederlaget har Palæstina ét enkelt point efter sine to første kampe i VM-kvalifikationen forud for slutrunden i 2026.

Palæstina deler Asiens VM-kvalfikations gruppe B med Jordan, Sydkorea, Irak, Kuwait og Oman.