International Fodbold

Holland og Tyskland i underholdende deler

Holland og Tyskland leverede god Nations League-underholdning i en målrig kamp tirsdag aften. Undervejs blev Nathan Aké båret ud på båre efter et solouheld.

Der var slutrunde-snært over Nations League-kampen mellem stormagterne Holland og Tyskland.

De mandskaber stillede begge slagkraftgigt i opgøret, som endte 2-2.

Der var ikke spillet mere end to minutter før hjemmepublikummet på Johan Cruijff Arena for første gang kom op af sæderne.

Den tyske midtbane og forsvaret var ikke helt afstemt og pludselig var Tijjani Reijnders spillet helt fri på en aflevering fra Liverpools Ryan Gravenberch. AC Milan-spilleren svigtede ikke på den store mulighed.

Men det hollandske forsvar kunne også dele gaver ud. Manchester United-spilleren Matthijs de Ligt lavede en opspils-fejl, og i det efterfølgende Tyskland pres sparkede angriberen Deniz Undav bolden ind.

Før pausefløjtet skulle blev det også 2-1 til de tyske gæster. Nagelsmann tropper kombinerede flot, og så sparkede Joshua Kimmich føringsmålet ind.

Holland kom også flyvende ud til anden halvleg, og indenfor seks minutter havde Denzel Dumfries udlignet til 2-2 på oplæg fra Brian Brobbey.

Flere scoringer blev det ikke til i opgøret, selvom der var pæne muligheder i begge ender.

Resultatet betyder, at begge hold har fire point efter to kampe i Gruppe 3 i Nations Leagues A-lag.