3F Superligaen

Duelund om fravær i succes: Pissefedt og megahårdt!

Mikkel Duelund har set skadet til, mens AGF har fået en flot start på den nye Superliga-sæson. Offensivspilleren er glad på sine holdkammeraters vegne, men han erkender også, at det har været hårdt.

AGF's Mikkel Duelund efter træningen på Fredensvang.
Foto: Tobias Thomasen.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Mikkel Duelund har ikke været passager på AGF-toget i sæsonindledningen.

Den 27-årige offensivspiller har siddet ude med en skade siden slutningen af april, og det har været hårdt midt i en periode, hvor det er gået AGF godt.

Men han er samtidig også glad for at se sine holdkammerater imponere.

– Det har været pisse fedt og megahårdt. Jeg vil jo gerne være en del af det, og de har gjort det aldeledes fremragende.

– Hvert eneste point har været fuldt fortjent. Jeg synes virkelig, vi er et af de bedste hold i Superligaen i øjeblikket, siger Mikkel Duelund til Campo.

AGF's Mikkel Duelund efter træningen på Fredensvang.
Foto: Tobias Thomasen.

AGF ligger nummer to i Superligaen efter syv spillede kampe. Aarhusianerne har vundet de seneste fem kampe i streg siden nederlaget til F.C. København i Parken i slutningen af juli.

Det er et buldrende tog, som Duelund rigtig gerne vil med på. Og så har succesen betydning for motivationen efter at komme tilbage.

– Det er med til at få mig og andre spillere, som sidder ude, til at være klar hurtigere, fordi man gerne vil være en del af det, siger offensivspilleren.

Duelund har ikke spillet siden den 28. april i år, hvor han blev skiftet ud i en kamp mod FCK efter bare 13 minutter på banen. Der er dog lys for enden af tunellen.

– Status er virkelig god. Jeg er et godt stykke foran. Jeg tror, prognosen sagde seks måneder, og det er der ikke gået endnu, siger Duelund.

Se hele interviewet med Mikkel Duelund i videoen øverst i artiklen.

Se listen: Her er Superligaens skarpeste hold foran kassen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P