Premier League

Afviste 40 klubber: Kan blive en af verdens bedste angribere

Aston Villa måtte afvise svimlende 40 tilbud i løbet af sommeren på den colombianske angriber, da manager Unai Emery tror på, at han kan blive en af verdens bedste.

Jhon Duran fejrer en scoring for Aston Villa under kampen mod Leicester.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Unai Emery har store forventninger til sin colombianske angriber.

I løbet af sommeren har Aston Villa nemlig afviste svimlende 40 tilbud på Jhon Duran.

Det er af den simple årsag, at den spanske Aston Villa-boss tror på, at den unge colombianer har potentialet til at blive en af verdens bedste.

– Unai [Emery, red.] tror rigtig meget på Jhon Duran – helt vildt meget. Han tror på, at han kan blive en af de bedste angribere i verden inden for de næste 12 måneder – det er han 100 procent overbevist om.

Jhon Duran fejrer en scoring for Aston Villa under kampen mod Leicester.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Sådan lyder det fra Aston Villas fodbolddirektør, Monchu, som fortsætter.

– Vi har også Ollie Watkins, men Duran mener, at han er bedre end ham. Det er ikke nemt at træne både Watkins og Duran, men i sidste ende er det det bedste for holdet. Det er bedre at have to angribere end én.

– Ville Duran gerne forlade klubben? Ja, det er normalt, fordi han gerne vil spille. Der var intet mindre end 40 klubber, der var ude fter ham, fordi alle ville have ham.

– Jhon Duran er en 20-årig knægt, der ved det samme, som vi gør – at han har kæmpe potentiale. Han kan blive en af de bedste angribere i verden [..] punktum.

– Unai [Emery, red.] giver ham flere minutter, og vi har talt med ham. Han træner godt, og han er glad. Hvis der er én klub, der virkelig tror på Jhon Duran, så er det Aston Villa og træneren er Unai Emery, lød det fra Monchu ifølge Mirror.

Selvom det endnu ikke er blevet til nogen startplads i denne sæson, så har den unge sydamerikaner fået en sprudlende start på sæsonen med to scoringer for Aston Villa.

Hvem er Jhon Duran?

Her kan du blive lidt klogere på, hvem Jhon Duran egentlig er, og hvorfor Aston Villa ikke har nogen planer om at lade ham gå.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P