Herrelandsholdet

Yussuf om saksemål: Ni ud af ti gange ryger den ud af stadion

Yussuf Poulsen var fuld af smil og sjove bemærkninger, da han blev interviewet af TV2 efter sin vilde saksesparksscoring, der sikrede Danmark sejren over Serbien.

Yussuf Poulsen jubler vildt efter sin saksesparksscoring for Danmark.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Fodbold kan forekomme magisk.

Søndag aften producerede Yussuf Poulsen et af de magiske landsholdsmomenter, da han steg til vejrs og saksede bolden i mål til 2-0 for Danmark, der slog Serbien i Parken.

Danske drømmescoringer sænker sløje serbere

Efter kampen aflagde dagens mand i skysovs besøg i studiet, hvor han i fællesskab med TV2’s eksperter dissekerede drømmemålet.

– Jeg havde det faktisk godt lidt på fornemmelsen, da den kom indover. Jeg tror også godt, at man kan se, at jeg relativt tidligt hopper på den måde.

Ingen tror på dig, siger Camillia Martin, mens studiets hovedrystende eksperter udbryder i grin sammen med Poulsen

– Nej, det er løgn! Problemet er, at de ikke har tiltro til mit venstreben, griner Poulsen.

Yussuf Poulsen jubler vildt efter sin saksesparksscoring for Danmark.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ej, men helt alvorligt, hvad fanden laver du, Yussuf? Eller hvorfor har vi ikke set det i femten år? Spørger Mads Junker

– Jamen det er et godt spørgsmål, den skal jo ligge godt. Det handler om dem omkring mig, der ikke har ramt bolden godt nok.

– Det er lidt ligesom dem, der prøver at sparke første gang på bolde, der kommer i luften.

– Ni ud af ti gange, der ryger ud på toppen af stadion, og en gang imellem rammer man den, så den ryger op i krogen, og det gjorde den her, afslutter en glad og drillende Poulsen overfor TV2.

Danmarks sejr betyder, at de danske drenge med Lars Knudsen i spidsen indtager den foreløbige førsteplads i Nations League-gruppen.

Søndag aften spiller det andet tophold i gruppen, Spanien, mod Schweiz i en kamp, der kan ses på TV2 Sport X og TV2 Play.

Kommentar: Her er Danmarks nye landstræner
– Det var et kæmpestort øjeblik i min karriere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P