Herrelandsholdet

Vikar-Knudsen vil ikke forholde sig til landstrænerjob

Han kunne nærmest ikke være sluppet bedre fra vikar-tjansen, men alligevel vil Lars Knudsen ikke forholde sig til det ledige landstrænerjob.

Lars Knudsen efter kampen mod Serbien.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

To kampe – to sejre – fire mål – nul mål imod.

Statistikken taler hans sag, hvis det altså ER hans sag.

Det er nemlig kun Lars Knudsen selv, der ved, hvad han drømmer og ønsker, for umiddelbart har han ingen lyst til at involvere offentligheden i det.

Efter søndagens sejr over Serbien blev vikarlandstræneren selvsagt spurgt ind til muligheden for at blive landstræner på mere fast basis, men den snak var han hurtig til at feje af banen.

– Det har jeg overhovedet ikke forholdt mig til endnu, og det kommer jeg heller ikke til at gøre lige nu. Nu skal jeg hjem og holde fri i morgen, og så skal jeg lige puste lidt ud og sove lidt, og så må vi tage den derfra, siger Lars Knudsen til TV 2.

Lars Knudsen vender allerede tirsdag tilbage til sit job som dødboldstræner under Jess Thorup i Bundesligaklubben Augsburg.

Kommentar: Her er Danmarks nye landstræner

De fleste formentlig vil være enige i, at opgaven for Lars Knudsens vedkommende har været udført til ug i kampene mod Schweiz og Serbien, men selv har han været forsigtig med at tænke for meget over tingene.

– Jeg har forsøgt at gøre mig nul forestillinger. Det er en anden opgave, end jeg har været vant til at løse, så jeg har koncentreret mig om at være i opgaven. Det er det, jeg er bedst til, så det er der, mit fokus det har været, lyder det fra Lars Knudsen, der dog gerne vil sende roserne videre:

– Jeg må sige, at jeg er glad, og jeg er stolt over det, som holdet har leveret og det, som staben har leveret i den her samling. Det siger noget om, hvad hele den her gruppe er lavet af.

– Jeg synes, vi i aften får set en moden og professionel indsats, hvor vi er i kontrol og ikke lader os lokke i nogle fælder, som vi godt kan komme til i sådan en kamp her mod et serbisk hold, som er dygtige på omstillingerne. Så kæmpe cadeau til både holdet og staben, lyder det beskedent fra nordjyske Knudsen.

Lars Knudsen har tidligere været i AaB i mange år, inden turen i 2016 gik videre FC Midtjylland, hvor han i 115 kampe var assistent under Jess Thorup.

Siden har han været ungdomslandstræner for forskellige danske ungdomslandshold. I sommeren 2022 tog han til USA for at blive dødboldstræner på det amerikanske landshold – en rolle han samtidig bestred i engelske Leicester.

Siden januar i år har han været genforenet med Jess Thorup i tyske Augsburg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P