Herrelandsholdet

Vestergaard roser Knudsen og Agger: Gode til at få ro på

Snakken om landstrænerposten har kørt for fuldt drøn den seneste tid. Jannik Vestergaard roser det midlertidige trænerteam for at være rolige trods omstændighederne.

Jannik Vestergaard og Lars Knudsen snakker efter dansk sejr
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der var rigtig meget snak og spekulation, der omgav det danske Herrelandshold, inden de skulle spille landsholdspausens to Nations League-opgør.

Men det danske landshold har i de seneste to kampe lagt en dæmper på kritikken, da spillet på banen har været af rigtig høj kvalitet.

Og det ‘nye’ danske landshold blev Jannik Vestergaard spurgt ind til af TV2, efter Danmarks 2-0 sejr over Serbien søndag aften.

– Der kommer nogle unge fyre ind, som tager chancen fra start og kommer med noget gåpåmod og energi… Og måske også noget frækhed.

En ny mand ved roret i Lars Knudsen – hvordan har det været?

– Vi kender Lars (Knudsen, red.), og nogle af os kender også Daniel (Agger, red.), vi ved i hvert fald alle sammen, hvem Daniel er.

Jannik Vestergaard og Lars Knudsen snakker efter dansk sejr
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Daniel er kommet ind med en masse autoritet og erfaringer, som han også er god til at dele ud af både til os, der har været med i et stykke tid, men også til nogle af de unge.

– De har været gode til at få ro på. Der har været meget larm de sidste par uger og måneder. Der er kommet ro på, og nu står vi med to sejre og to clean sheets, så det kan ikke være bedre, afslutter Vestergaard overfor TV2.

Danmark topper for nuværende sin gruppe i Nations League, der også tæller europamestrene, Spanien.

Netop Spanien spiller søndag aften mod Schweiz. Kampen starter klokken 20:45 og kan ses på TV2 Sport X og TV2 Play.

– Det var et kæmpestort øjeblik i min karriere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P