Herrelandsholdet

Schweiz-træner: Vi kan komme til at mangle ledere

Schweiz’ næste opgave i Nations League er Spanien. Efter 2-0-nederlaget i Parken må man undvære karantæneramte spillere. Derfor kan ledere blive en mangelvare, siger den schweiziske træner.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
| 8 sep 202420.45
Schweiz
Schweiz
u u v u t
1 : 4
Slut
Spanien
Spanien
v v v v u
M. Amdouni
41′
Joselu
4′
Fabián Ruiz
13′
Fabián Ruiz
77′
Ferran Torres
80′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Den omdiskuterede kamp i Parken forleden, får konsekvenser for det schweiziske landshold, når man søndag aften skal møde Spanien.

Schweizerne har både Nico Elvedi og anfører Granit Xhaka i karantæne, efter de måtte tidligt i bad mod Danmark.

Det kan betyde, at de kommer til at mangle ledere, siger den schweiziske landstræner, Murat Yakin, men peger samtidigt andre ledere ud, som skal træde i karakter.

Xhaka undskylder, men: Danskerne viste ikke respekt

– Med så mange frafald i truppen, kan vi komme til at mangle ledere. Vi har stadig spillere med erfaring som Zakaria, som vil være tilbage.

– Xhaka er en leder, og det er derfor, han stadig er ved os. Han har undskyldt for sit røde kort, og vist sine værdier, siger Yakin til Marca.

Frafaldet af ledere kan også tilskrives tabet af Yann Sommer, Fabian Schär og Xherdan Shaqiri, der alle er stoppet på landsholdet.

– De (Sommer, Schär og Shaqiri) har været en del af en god proces, men det er livets gang. Vi kommer selvfølgelig til at savne den kvalitet, som for eksempel Shaqiris har med begge ben.

Men hvem skal så bære anførerbindet? Svaret er entydigt.

Danmarks Nations League-gruppe:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Den kunne have været Denis (Zakaria, red.), men det bliver Akanji.

Kampen spilles samtidigt med Danmarks kamp mod Serbien. Kampen mellem Schweiz og Spanien finder sted i aften, den 8. september, klokken 20.45 og kan ses op TV2 Sport X.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P