Nations League-status: Modric overgås kun af Ronaldo

Søndag aften blev der spillet en del kampe i Nations League. Her kan du danne dig et overblik over kampen mellem Kroatien og Polen samt kampen mellem Portugal og Skotland.

Luka Modric og Cristiano Ronaldo diskuterer på banen

Foruden Danmarks 2-0 sejr over Serbien i Parken blev der spillet en del andre kampe i Nations League søndag aften.

Danske drømmescoringer sænker sløje serbere

Både Kroatien og Polen tørnede sammen, mens også Portugal og Skotland udkæmpede et slag på grønsværen.

Og det var nogle tætte kampe, der langt henad vejen blev afgjort af individuel klasse.

Kroatien 1-0 Polen

Luka Modric sikrede Kroatien sejren over Polen, da den 38-årige midtbanemaestro, der fylder 39 mandag, scorede direkte på frispark.

Det gjorde han i det 52. minut, og frisparksscoringen forblev kampens enlige. Dermed deler Kroatien og Polen tredjepladsen i gruppe 1 af liga A efter første landsholdspause med Nations League.

Foruden sejren og det flotte mål satte Modric yderligere en milepæl i opgøret. Han blev nemlig den europæiske spiller med anden flest landsholdsoptrædener nogensinde.

Det gjorde Modric med sin kamp nummer 180 for Kroatien, hvilket kun overgås af Cristiano Ronaldo, der har 212 kampe for Portugal under bæltet.

Portugal 2-1 Skotland

Netop Ronaldo kom i aktion i den anden af kampene, da Portugal, trods en dårlig start, formåede at tilkæmpe sig alle tre point mod Skotland.

Ronaldo, der startede kampen på bænken, nåede i den grad at sætte sit aftryk på kampen, da han scorede det afgørende mål i overtiden.

Det startede ellers bedst for hans tidligere Manchester United-holdkammerat Scott McTominay.

Den skotske Napoli-midtbanespiller scorede nemlig til 0-1 efter bare syv minutter.

Men Bruno Fernandes bragte lighed i regnskabet i det 54. minut. Sidenhen gjorde Ronaldo det, som han har gjort så ofte før, da han afgjorde kampen med sin sene 2-1 scoring.

Officielt: Manchester United-darling skifter til Serie A