Premier League

Medie: Real Madrid har store planer for Arsenal-stjerne

Ifølge det spanske medie Fichajes har Real Madrid lagt store planer for at opruste defensiven næste sommer. Planer, hvor Arsenals defensive stjerne William Saliba indgår.

William Saliba spiller på Emirates for Arsenal
Foto: Benjamin Cremel/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Madrid holder sig ikke tilbage på transfermarkedet, hvor ‘Los Blancos’ har for vane at hente mange af Europas største talenter.

Og det lader ikke til at være en tendens, der stopper i den nærmeste fremtid.

Det spanske medie Fichajes skriver i hvert fald, at Real Madrid har lagt en stor transferplan for sommeren 2025, hvor Arsenals William Saliba er hovedemnet.

Mediet beskriver, at Real er begyndt at betvivle Eder Militaos evne til at forblive skadesfri, hvorfor fodboldgiganten overvejer at kigge nye veje i forsvaret.

Dertil beskriver mediet, at Carlo Ancelottis stjernespækkede mandskab har overvejet en genforening med Sergio Ramos, men at dette ikke er den foretrukne løsning.

William Saliba spiller på Emirates for Arsenal
Foto: Benjamin Cremel/AFP/Ritzau Scanpix

Nej, det er Saliba, der er øverst på den spanske kongeklubs ønskeseddel, men han bliver en dyr herre at tvinge Arsenal til at sælge.

Mediet beskriver nemlig, at ‘The Gunners’ er meget modvillige i forhold til et Saliba-salg, der givetvis vil koste Real mindst 100 millioner euros, svarende til 746 millioner kroner.

Arsenal har på nuværende tidspunkt papir på 23-årige Saliba indtil sommeren 2027.

Arsenal købte den franske midtstopper tilbage i sommeren 2019 i Saint Etienne, hvorefter han var udlejet tilbage til fransk fodbold ad tre omgange.

Først tilbage til Etienne, derefter til OGC Nice og til sidst til Olympique Marseille.

I seneste sæson spillede Saliba samtlige Premier League-minutter for Arsenal.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P