Premier League

Medie: PL-storklub lurer på Antony i United

Ifølge fodboldmediet CaughtOffside, der jævnligt har besøg af Fabrizio Romano, er Newcastle interesseret i at hente Antony i Manchester United til januar.

Antony ærgrer sig i Manchester United-trøjen
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han blev en dyr herre, da Manchester United tilbage i sommeren 2022 sendte i omegnen af 685 millioner kroner til Ajax for brasilianske Antony.

Sidenhen er potentialet forblevet uforløst, og den 24-årige kant har svært ved at bide sig fast i United-startopstillingen.

Og nu begynder der at florere rygter om, at Antonys United-tid lakker mod enden.

Det er fodboldmediet CaughtOffside, som særligt beskæftiger sig med transfernyheder, der beskriver, at Newcastle United er interesseret i at hente Antony til januar.

Ifølge mediet vil United gerne have i omegnen af 300 millioner kroner for brasilianeren, hvilket Newcastle angiveligt ikke er helt afvisende overfor.

Antony ærgrer sig i Manchester United-trøjen
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

En eventuel Antony-handel afhænger dog, ifølge mediet, af, at Newcastle ikke lykkes med at hente sit førstevalg på kantpositionen.

‘The Magpies’ vil angiveligt allerhelst hente en anden tidligere United-Anthony i form af Anthony Elanga, der nu spiller i Nottingham Forest.

Antony har i alt spillet 83 kampe i United-trøjen, hvor i han har scoret 11 mål og lavet fem oplæg.

Medie: Newcastle lurer på tidligere United-svensker

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P