Herrelandsholdet

Flere markante udskiftninger i dansk startopstilling

Den vikarierende danske landstrænerduo har med tre markante ændringer rystet posen godt og grundigt forud for aftenens kamp mod Serbien i Parken.

Højbjerg jubler efter sin scoring mod schweiz i nations league.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Danmark fik en stort set perfekt start på den vigtige Nations League.

Torsdag blev det til en 2-0-sejr over Schweiz, og den sejr skal Herrelandsholdet søndag følge op på i hjemmekampen mod Serbien.

Igen er det vikarierende landstræner Lars Knudsen, der sammen med assistenttræner Daniel Agger står bag holdet, og de to har i fællesskab valgt at stille med et hold, der har flere markante ændringer i forhold til kampen mod Schweiz.

Danmarks startopstilling mod Serbien i Nations League:

Den vikarierende danske landstrænerduo stiller fra start med: Kasper Schmeichel, Joachim Andersen, Jannik Vestergaard, Albert Grønbæk, Christian Eriksen, Rasmus Nissen Kristensen, Christian Nørgaard, Victor Kristiansen, Alexander Bah, Yussuf Poulsen og Pierre-Emile Højbjerg.

Dermed udgår Victor Nelsson, Kasper Dolberg og Morten Hjulmand fra kampen mod Schweiz, og ind kommer i stedet Rasmus Nissen Kristensen, Christian Nørgaard og Yussuf Poulsen.

Det serbiske landshold kommer til Parken uden fans, da de blev straffet for racisme under sommerens EM-slutrunde, og derfor skal spille søndagens udekamp i parken uden fans.

Mens Lars Knudsen og Daniel Agger til denne samling har måttet se bort fra markante profiler som Rasmus Højlund, Andreas Christensen og Joakim Mæhle, så er det intet at regne mod det hovedbrud, den serbiske landstræner Dragan Stojkovic har måttet tumle med forud for kampen. Det kan du læse mere om her:

Splid i serbisk trup? Fem stjerner mangler i Parken

Serbiens startopstilling:

Den serbiske landstræner Dragan Stojkovic stiller fra start med følgende 11 spillere: Pedrag Rajkovic, Strahinja Pavlovic, Nikola Milenkovic, Strahinja Erakovic, Kosta Nedeljkovic, Marko Grujic, Sasa Lukic, Ivan Ilic, Veljko Birmancevic, Lazar Samardzic og Luka Jovic.

Med en sejr over Serbien vil Danmark en tredjedel inde i turneringen lægge sig særdeles lunt i svinget i forhold til den vigtige top-to.

I dette års Nations League er der nemlig mere end bare æren på spil, da Danmark skal slutte i top-to for at sikre en topseedning frem mod VM-kvalifikationen næste år, og med et nyt VM-kvalifikationsformat er en topseedning vigtigere end nogensinde før. Læs mere om det her:

Slet ikke ligegyldig: Nations League får betydning for VM

Kampen mellem Danmark og Serbien sparkes igang klokken 18:00 og kan følges på TV 2.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P