Rice og Grealish gør det onde ved deres tidligere hold

Lee Carsley fik en flot debut som landstræner for England, der lørdag aften besejrede Irland med 2-0 i Dublin.

England sejrede i deres første kamp uden Gareth Southgate.

Sejren på 2-0 i Nations League-opgøret mod Irland kom i hus på bagkant af en lovende første halvleg, hvor gæsterne i perioder løb irerne over ende.

Det var også før pausen, at gæsterne scorede kampens to mål. De tidligere irske ungdsoms-spillere Declan Rice og Jack Grealish stod for målene.

Efter pausen gik ballonen en smule af ballonen for England under den midlertidige træner Lee Carsley.

De spillede ikke i samme tempo, og selvom det var Three Lions, som spillede sig frem til de fleste chancer blev det ikke til flere scoringer.

Lee Carsley havde rystet posen en smule for England. Han havde blandt andet givet plads til Anthony Gordon, Trent Alexander Arnold og altså Jack Grealish, som var ude i kulden ved EM-slutrunden.

Jude Bellingham var ikke med for England.