Premier League

Chelsea-kaos: Ejerne vil købe hinanden ud af klubben

Der er angiveligt kold luft mellem de to medejere af Chelsea, som ønsker at få hinanden ud af klubben. Det skriver BBC.

Todd Boehly og BlueCo har købt sig ind i en fransk klub.
Foto: REUTERS/Dylan Martinez,

På banen har Chelsea fået en lunken Premier League-start.

Men uden for kridtstregerne hersker der kold luft mellem de to parter, som ejer klubben med Todd Boehly på den side og Clearlake Capital på den anden.

Det skriver BBC lørdag aften. Ifølge mediet ønsker de to parter at købe hinandens andele af Premier League-klubben.

Tidligere på weekenden erfarede SkySports, at Todd Boehly overvejede helt at sælge sin andel af klubben. Men det er altså ikke tilfældet ifølge BBC.

Clearlake ønsker ikke at sælge noget af sin andel i klubben og vil udvide den, mens Boehly helt vil købe Clearlake ud, skriver mediet.

Amerikanske Boehly har sammen med en gruppe af rige aktionærer 38,5 procent af aktierne i Chelsea, mens Clearlake Capital, hvor Behdad Eghbali er den mest fremtrædende, ejer 61,5 procent af klubben.

Der er angiveligt stor uenighed mellem de to parter, og hvor Boehly længe har været ansigtet på Chelsea-ledelsen udadtil skulle hans magt ifølge BBC være nedadgående.

Tilbage i januar 2023 trådte han tilbage fra sin rolle som midlertidig sportsdirektør.

Boehly og Clearlake Capital overtog kontrollen med Chelsea tilbage i 2022, efter den tidligere ejer Roman Abramovitj måtte træde tilbage efter Ruslands invasion af Ukraine.

Klubben har siden da brugt mere end en milliard engelske pund på nye spillere. I sommer blev London-klubben heftigt kritiseret for at horde spillere. På et tidspunkt var der registreret 42 spillere på førsteholdet.

Det tal er siden da skåret ned til 36 ifølge BBC.

Kæmpe stjerne udeladt af Chelseas ECL-trup

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P