International Fodbold

Calafiori udgik i store smerter – Spalletti giver status

Arsenals italienske forsvarsspiller, Riccardo Calafiori, udgik skadet, da han gav udtryk for store smerter i Italiens sejr over Frankrig. Nu har den italienske landstræner, Luciano Spalletti, givet en opdatering på den italienske komets situation.

Riccardo Calafiori er i store smerter i Frankrig-Italien.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Arsenals nye spillere er ikke for heldige på skadesfronten.

Tidligere på måneden kom det frem, at Mikel Merino havde slået sin skulder alvorligt i sin første træning i Arsenal-trøjen og derfor forventes ude i en længere periode.

Holdkammerat skader ny Arsenal-spiller – muligt brud

Fredag aften tordnede fodboldnationerne Italien og Frankrig sammen i Nations League, hvor Arsenals Riccardo Calafiori gav udtryk for enorme smerter og lod sig udskifte. Nu har den italienske landstræner, Luciano Spalletti, givet en opdatering på skaden.

Italien endte med at besejre franskmændene 1-3, men i det 71. minut væltede Ousmane Dembele ind i Calafioris ben, hvorefter den 22-årige italiener lod til at være i enorme smerter.

Riccardo Calafiori er i store smerter i Frankrig-Italien.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix

Men tilhængere af ‘The Gunners’ lader til at kunne ånde lettet op i denne omgang.

– Staben skal kigge nærmere på Riccardo, men der er en god chance for, at han er tilbage til næste kamp, sagde Spalletti ifølge det engelske medie Metro News.

Og det er helt sikkert noget, der fryder Mikel Arteta – for Arsenal går et enormt hårdt kampprogram i møde.

Arsenals næste kamp er nemlig på fjendtligt territorie, når det gælder Tottenham i North London-derbyet. Derefter venter Atalanta på udebane og Manchester City på Etihad.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P