LaLiga

Medie: Real Madrid handler i League One

Real Madrid og Carlo Ancelotti har angiveligt tænkt sig at hente forstærkning til trænerstaben fra den tredjebedste engelske række, League One.

Carlo og Davide Ancelotti på trænerbænken for Real Madrid før Champions League-kampen mod Shakhtar Donetsk i 2022 på Santiago Bernabeu.
Foto: Violeta Santos Moura/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Madrid er vant til at handle på den allerhøjeste hylde.

I sommer hentede man Kylian Mbappé helt kvit og frit i Paris Saint-Germain.

Helt det samme lag kan man ikke sige, at Kongeklubben nu har rettet blikket mod i jagten på forstærkning til trænerstaben.

Carlo og Davide Ancelotti på trænerbænken for Real Madrid før Champions League-kampen mod Shakhtar Donetsk i 2022 på Santiago Bernabeu.
Foto: Violeta Santos Moura/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge det velrennomerede medie The Athletic har Carlo Ancelotti og sønnike Davide Ancelotti tænkt sig at handle i Stockport County, der huserer i den engelske League One, som er den tredjebedste række.

Her skulle Los Blancos have udset sig klubbens assistenttræner ved navn Andy Mangan.

Det skyldes angiveligt, at den 38-årige englænder har et tæt forhold til Carlo Ancelottis søn og assistent, Davide Ancelotti.

Mediet beretter yderligere, at far-søn-duoen har ledt efter en engelsk træner med erfaring fra de lavere rækker i England.

I skrivende stund venter Mangan efter sigende bare på sin arbejdstilladelse, før han rykker de engelske rødder op og flytter til Madrid.

Som aktiv spiller kan Andy Mangan selv bryste sig af mere end 300 kampe på tværs af Englands tredje-, fjerde- og femtebedste række.

Andy Mangan fejrer en scoring for Shrewsbury mod Cardiff City.
Andy Mangan fejrer en scoring imod Cardiff City i FA Cuppen i 2016, da han spillede for Shrewsbury.
Foto: Rebecca Naden/Reuters/Ritzau Scanpix

CV’et tæller klubber som Wrexham, Shrewsbury, Blackpool og senst Accrington Stanley, hvor Mangan indstillede karrieren tilbage i 2019.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P