Oddset Pokalen

Forsmag på ‘nyt’ AGF-stadion? Det kommer ikke til at ske

VSK Aarhus’ direktør udelukker, at der kan spilles pokalfodbold på det midlertidige stadion i Vejlby, som er ved at blive gjort klar til, at AGF efter nytår kan bruge det.

Foto: FotoTrine
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Det lavest rangerende hold i Oddset Pokalen har hjemmebanefordel.

Men det skaber en lidt speciel situation i Aarhus, hvor 3. divisionsklubben VSK Aarhus har trukket storebror AGF i tredje runde.

VSK har hjemme i Vejlby, men i øjeblikket er klubben forvist fra deres egentlige stadion, som bliver bygget om, så det kan bruges af… AGF.

Superliga-klubben har brug for et midlertidigt stadion, mens de selv får bygget et nyt topmoderne. Og det midlertidige er altså i gang med at blive bygget i Vejlby.

Men projektet er ikke så langt, at AGF-spillerne kan få en forsmag på det i næste runde af pokalen, fortæller VSK’s direktør Jens Isbak Christensen.

– Jeg kan sige, at de har lige lagt hybridgræs i den her uge. Derudover er der ingen tribuner, og der er ingen lys.

– Jeg tror først, det står klar i januar eller start februar, hvor de har første kamp i midt februar. Så det kan vi ikke bruge, siger han til Campo.

Det er planen, at AGF skal bruge det midlertidige stadion fra februar næste år, og så indtil klubbens nye stadion står færdigt. Det er forventet, at det bliver i 2026.

Derefter bliver AGF’s midlertidige hjemmebane så VSK’s ‘nye’.

I øjeblikket spiller 3. divisionsklubben deres hjemmekampe på en kunstgræsbane på deres træningsanlæg.

Det er heller ikke en løsning, der fungerer, når AGF kommer på besøg i slutningen af måneden.

– Det er jo et træningsanlæg, som vi byggede for to år siden. Det er ikke et stadion eller en opvisningsbane på nogen måde.

– Da vi havde 1.100 gæster mod Aarhus Fremad kunne vi godt håndtere det med de forskrifter, der er. Men vi forventer, der kommer flere til en AGF-kamp.

– Så det tror jeg ikke, man kan få lov til rent sikkerhedsmæssigt, siger Jens Isbak.

Ifølge VSK-direktøren er det bedste bud i øjeblikket, at Aarhus-braget skal spilles på AGF’s hjemmebane Ceres Park. Det kan du læse mere om her.

Drømmelodtrækning for VSK: Vi skal lave en fed fodboldaften

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P