International Fodbold

Bergwijn skyder tilbage mod Koeman: Spiller aldrig for ham

Der godt og grundigt gang i mudderkastningen i hollandsk topfodbold, hvor landstræner Ronald Koeman har afvist nogensinde at udtage Steven Bergwijn igen. Nu svarer Bergwijn tilbage.

Steven Bergwijn for Holland ved EM 2024.
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Landsholdspensioneret i en alder af 26.

Ufrivilligt landsholdspensioneret vel at mærke.

Sådan er situationen lige nu for 26-årige Steven Bergwijn, der efter sit skifte til saudiarabiske Al-Ittihad er blevet nægtet udtagelse af landstræner Ronald Koeman.

Koeman udtalte blandt andet, at Bergwijns skifte fra Ajax til Al-Ittihad beviste manglende sportslige ambitioner hos offensivspilleren.

Den sag kan du læse mere om her:

Raser efter Saudi-skifte: Færdig på landsholdet

Nu tager Bergwijn til genmæle.

– Jeg ønsker slet ikke at spille for den træner mere. Jeg vil ikke spille for en, som portrætterer mig, som han har gjort, i medierne.

– Han kunne have ringet til mig og hørt min side af historien. Hvordan kan han sige sådanne ting uden at have talt med mig? Lyder det fra den tidligere PSV-, Tottenham- og Ajax-spiller.

Steven Bergwijn står noteret for otte scoringer i 35 a-landskampe for Holland, og senest var han en del af Ronald Koemans trup, der røg ud til England i EM-semifinalen.

Selv lægger Bergwijn ikke skjul på, at hans skifte til Saudi Arabien handler om økonomi, men det er ikke eneste grund til, at han har skiftet Æresdivisionen ud med Saudi Pro League.

– Selvfølgelig får jeg en gigantisk økonomisk gevinst, det vil jeg ikke lyve om, men sportsligt er det også interessant. Jeg kommer til at spille sammen med Benzema, Kanté, Fabinho, Diaby og Pereira – jeg glæder mig til at blive holdkammerat med dem, siger Bergwijn til Telegraaf.

Steven Bergwijn kostede Al-Ittihad 156 millioner danske kroner, da han på deadlineday skiftede fra Ajax.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P