Brasiliansk fodbold

Medie: Eksotisk skifte undervejs for transferfri Martial

Anthony Martial står uden kontrakt efter bruddet med Manchester United denne sommer, men nu kan et højst overraskende skifte være under opsejling for franskmanden.

Anthony Martial jubler over scoring i Manchester United.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er 271 dage siden, at Anthony Martial senest spillede en betydende fodboldkamp.

Den franske angriber har ikke været i aktion i dette kalenderår, og hans seneste halve år i Manchester United blev således ene og alene brugt på tribunerne.

Nu kan karrieren dog være på vej mod en renæssance.

Ifølge transferjournalist Fabrizio Romano er Martial blevet kontaktet af brasilianske Flamengo, der har hårdt brug for en ny angriber.

Den tidligere Inter-angriber Gabriel Barbosa har siddet ude med en baglårsskade siden midten af august, og onsdag overrev klubbens helt store profil, 27-årige Pedro, sit korsbånd i forbindelse med en træning med det brasilianske landshold.

Dermed er Carlinhos den eneste rendyrkede angriber, klubben har til rådighed, og det er altså her, Anthony Martial kan komme i spil.

Ny rekord og nye features – dine besøg gør en forskel

Flamengo er i skrivende stund nummer fire i den brasilianske Serie A, men Rio de Janeiro-klubben har kun seks point op til bysbørnene fra Botafoga på førstepladsen. Flamengo har dog en kamp i hånden.

Romano mener dog at vide, at Flamengo ikke er det eneste tilbud, Martial tygger på – uden dog at nævne andre klubber.

Der resterer 14 kampe for Flamengo i den bedste brasilianske række, der afsluttes til december.

Transfervinduet i Brasilien lukkede samtidig med de vinduet i de store europæiske ligaer den 2. september, men da Anthony Martial er klubløs, er han stadig tilgængelig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P