Herrelandsholdet

Knudsen slår fast: Grønbæk ikke et eksperiment

Albert Grønbæk henviser etablerede navne til bænken torsdag aften for Danmark. Men Grønbæk er ikke et eksperiment, fastslår landstræneren.

Lars Knudsen midlertidig landstræner udtager det danske herrelandshold
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard og Gustav Isaksen er alle henvist til bænken torsdag aften mod Schweiz.

I stedet er debutanten Albert Grønbæk foretrukket fra start, når det danske landshold går på banen i Nations League-kampen.

Men selvom 23-årige Grønbæk er ny mand i rødt og hvidt, så forklarer fungerende landstræner Lars Knudsen, at østjyden ikke er et eksperiment.

– For det første, så synes jeg jo ikke Albert er et eksperiment, udtaler Knudsen til TV2 forud for landskampen, og fortsætter:

– Albert har gjort det fantastisk for sin norske klub først, især i de europæiske kampe. Nu har han også gjort det godt allerede fra start i Frankrig.

Grønbæk skiftede i sommer fra Bodø/Glimt i Norge til Stade Rennais i Frankrig. Det tidligere AGF-talent får en vigtig rolle for den danske offensiv mod Schweiz.

– Albert er en spiller, som er utrolig bevægelig, teknisk dygtig og utrolig løbevillig. Så vi vil helt sikkert komme til at se ham være levende i dag, og forhåbentlig også smutte igennem modstanderens bagkæde et par gange.

– Og det er noget af det, vi gerne vil have ind i holdet: at vi får et lidt mere levende spil og får et lidt bedre udtryk på den sidste del af banen, slutter Lars Knudsen.

Se det danske startopstilling her.

Kampen fløjtes op klokken 20:45 og kan ses på TV2 og TV2 Play.

Ny rekord og nye features – dine besøg gør en forskel

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P