Oddset Pokalen

Høegh før B1913: Nok den eneste, der spærrede øjnene op

Daniel Høegh ser frem til at møde B1913 i Oddset Pokalen onsdag aften, hvor han har spillet mange kampe som ung.

Daniel Høegh klapper ud til publikum efter kamp for Randers FC
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Når man er vant til at spille mod Brøndby, F.C. København og de andre store superligamandskaber, så kan en kamp mod B1913 måske lyde en smule flad.

Men ikke for Daniel Høegh, som onsdag aften møder holdet fra Danmarkserien i anden runde af Oddset Pokalen.

Daniel Høegh er har mødt B1913 mange gange på ungdomsniveau, men aldrig som seniorspiller i OB, fortæller han forud for opgøret på Campus Road.

– På seniorniveau har jeg ikke. Der tror jeg, det blev lavet til FC Fyn, da det så var. Men skal vi tilbage til min Dalum IF-tid, så havde vi mange drabelige opgør på Campus Road mod Tretten.

– De havde en rigtig god årgang i min årgang med Martin Lund og Jeppe Grønning. Der var nogle rigtig gode spillere der. Der havde vi nogle rigtig fine opgør, fortæller Daniel Høegh til Campo.

Daniel Høegh foran et akustik panel i Randers
Foto: Nicolaj Rønstrup

Senere røg de bedste spillere fra Odense-klubberne enten til OB, det hedengangne FC Fyn eller videre ud i landet.

Onsdag aften vender den Odense-boende Daniel Høegh så igen tilbage til Campus Road og B1913. Og den 33-årige stopper glæder sig da også til opgøret.

– Det bliver sjovt at komme tilbage. Jeg har jo gået i skole lige ude på den anden side af vejen nærmest. Jeg kan huske, at vi spillede noget gymnasiebold på Trettens baner også. Så det er jo ret sjovt at komme tilbage og se det.

– Jeg husker også stadion som sådan et lidt sjovt stadion, hvor der altid var lidt på spil. Som en af de få, så jeg nok lidt mere interessant på den lodtrækning, vi fik.

– Der var nok ikke så mange, der spærrede øjnene op, som jeg gjorde. Jeg synes da, at det er sjovt at skulle møde et Odense-hold.

Har Berthelsens spurgt dig om fif til B1913-holdet?

– Ikke endnu, og jeg tror heller ikke han kommer til det. Men ellers må jeg ud og have kikkerten frem og lave lidt scoutingarbejde, slutter en grinende Høegh.

Kampen mellem B1913 og Randers FC fløjtes op på Campus Road klokken 17. Kampen kan ses på Viaplay.

Pinlig Lyngby-træner efter pokalexit: Vi fejler big time

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P