2. Division

Frem-træner efter sensation: Lyngby undervurderede os

Cheftræner for BK Frem Henrik Gundersen kunne tirsdag aften se sit mandskab udradere 3F Superliga-holdet Lyngby 4-1 på hjemmebane. Dagen derpå er humøret lige så højt – men også plads til analyse af opgøret.

Foto: BK Frem
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Cheftræner for BK Frem Henrik Gundersen svæver stadig på en lyserødsky efter pokalsensationen.

For efter 90 minutters spil kunne Frem-spillerne juble over 4-1-sejren over Lyngby.

Spørger man cheftræneren for 2.divisionsholdet, så tror han, at Lyngby begik en fejl, som de selv var ved at begå i forrige runde af pokalturneringen.

– Jeg tror lidt, at Lyngby undervurderede os ligesom, vi gjorde mod Bagsværd i forrige runde. Der havde vi også en alvorlig snak i pausen om, det gør man bare ikke i pokalturneringen, fortæller Gundersen og uddyber:

– Så man kan godt sige, at Lyngby aldrig fandt melodien, og så undervurderede de helt sikkert den fart, vi havde på toppen.  

Selvom der er gået et halvt døgn, så har cheftræneren ikke fået armene helt ned. Gundersen glæder sig over, at BK Frem er en del af de 32 resterende hold i pokalturneringen.

Sensation i Pokalen: Frem ødelægger Lyngby

– Vi har det fantastisk, at det er så svært at beskrive. Det var sådan en aften, hvor alt gik op i en højere enhed. Det hele var magisk, så man kan nærmest sige, at jeg har positive tømmermænd, udtrykker cheftræneren over for Campo.

Når glæden har lagt sig, så er det også tid til at kigge frem mod de næste udfordringer for det sjællandske hold.

I den forbindelse understreger han, at det er ligakampene, som prioriteres allerhøjst.

– Vi snakkede om, hvis det her er niveauet, så bestemmer vi, hvor rejsen skal ende. Men vi skal have størst fokus på 2.divisionen, så vi skal kanalisere vores niveau fra Lyngby-kampen til ligaen, fortæller Gundersen og fremhæver:

– Pokalen er ren bonus, og det giver nogle fede oplevelser, men det er ingen hemmelighed, at ligaen er det vigtigste for os.

Henrik Gundersen fortæller, at han var klar i spyttet i pausesnakken over for sine spillere. Her roste cheftræneren holdet for at spille en flot halvleg, hvor der på det tidspunkt stod 1-1 i kampen.

– Selvom vi kom bagud, følte jeg vi var en del af kampen. Vi har nogle store chancer, og jeg siger til spillerne i pausen: ”Boys, dét vi gør i dag er fantastisk. Vi spiller lige op med Lyngby, så gå ud og nyd det”, beskriver Gundersen.

Efter peptalken gik Frem-mandskabet ud og scorede tre mål i 2.halvlegen. Holdet har sikret sig avancement, og på fredag finder Frem ud af, hvem de skal møde i næste runde af Oddset Pokalen.

Pinlig Lyngby-træner efter pokalexit: Vi fejler big time

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P