Brøndby-boss: Vil luge ud i ødelæggende elementer

Brøndbys administrerende direktør hilser krisemødet initieret af justitsministeren velkommen i kølvandet på søndagens voldsomme uroligheder i København.

Ole Palmå og Brøndby indkaldes til møde med justitsministeren.
Foto: Claus Bech & Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Torsdag den 12. september sætter justitsminister Peter Hummelgaard en lang række af fodboldens aktører i stævne.

Mødet sker som følge af søndagen voldsomme uroligheder i forbindelse med Københavnerderbyet mellem F.C. København og Brøndby.

Med til mødet er blandt andet fanorganisationer, Divisionsforeningen, DBU og de to storklubber.

I Brøndby hilser man krisemødet velkommen.

– Vi byder mødet med justitsministeren velkomment og ser frem til en god og konstruktiv dialog med mange af fodboldens vigtigste interessenter, om hvordan vi alle kan bidrage til at få de ødelæggende elementer luget ud af fodbold, meddeler Brøndbys administrerende direktør, Ole Palmå, i et skriftligt svar til Campo.

På dagsordenen til næste uges krisemøde er blandt andet en drøftelse om, hvordan klubberne kan tage større ansvar, for at undgå hændelser, som i weekenden.

– Den nuværende situation er uacceptabel og en skamplet på den fodboldsport, vi er så mange, der holder af, udtalte justitsminister Peter Hummelgaard (S) i en pressemeddelelse tidligere på onsdagen.

Campo har også forsøgt at få en kommentar fra F.C. København på justitsministerens indkaldelse, men FCK’s pressechef oplyser, at de ikke har nogle kommentarer.

DSB med opråb til klubberne – Brøndby er klar til dialog

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P