3F Superligaen

AGF-boss om ny nordmand: PL-klubber har budt på ham

Stig Inge Bjørnebye, der er sportschef i AGF, har givet et indblik i aarhusianernes transfervindue, hvor der blev snakket meget om Kristian Arnstad, som er en spiller, man er rigtig tilfreds med at have lokket til Aarhus.

Stig Inge Bjørnebye på Ceres Park
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

AGF har startet 3F Superliga-sæsonen som fyr og flamme, og aarhusianerne kan være enormt tilfredse med den fodbold, der bliver spillet på Ceres Park.

Natten mellem mandag og tirsdag smækkede det danske transfervindue i, og også her har AGF’erne været aktive.

En af de prominente navne, der blev hentet i transfervinduets slutning var norske Kristian Arnstad, som AGF hentede i RSC Anderlecht. Og han er en spiller, som AGF’s sportschef, Stig Inge Bjørnebye, har mange interessante ting at fortælle om.

Campo var til stede, da Bjørnebye i kølvandet på transfervinduet lod sig interviewe af pressen, hvor netop 20-årige Arnstad var et emne, der blev berørt i stor grad.

– Processen (omkring transferen, red.) var normal. Jeg har kendt Kristian i mange, mange år.

– Jeg har fulgt ham, men han forsvandt, da han var 15 år. At tage dertil, hvor han gjorde, som 15 årig, og siden have spillet tæt på 70 kampe med forskellige trænere. Det er meget imponerende med tanke på hans alder.

Stig Inge Bjørnebye på Ceres Park
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Det perfekte match

Bjørnebye udtrykte stor tilfredshed med tilgangen af Arnstad, der ikke virker til at være en spiller, som kræver stor tilvænning.

– Alt passer ind: Han er skandinav, hans spillestil, han er aggressiv og fremadtænkende. Han er dynamisk og giver os X-factor på bolden.

– Det var fantastisk. Det var en no-brainer, når vi kunne gøre det.

Det rigtige projekt eller Premier League?

Nogle gange går tingene op i en højere enhed, og når spillet på banen afspejler et ambitiøst fodboldprojekt, er transfermarkedet også lidt mere tilgængeligt. Sådan oplevede Bjørnebye også denne sommer.

– Vi præsenterede et projekt, og han snakkede med mig og Uwe. Jeg er meget overbevist om, at han passer ind i alle de ting, vi er på udkig efter.

– Han har haft andre muligheder, og Anderlecht har i tidligere transfervinduer afvist bud fra Premier League på ham. Men han har fået ny træner igen, og han er på udkig efter mere spilletid.

Med andre ord er det en eftertragtet herre, som man har hentet til Fredensvang på en aftale, der løber indtil sommeren 2029.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Næste gang AGF skal i aktion er søndag den 15. september klokken 14:00, når der skal spilles topkamp på Ceres Park mod Silkeborg IF.

Transfer overblik: Alle handler i Superligaen sommeren 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P