3F Superligaen

Ekspert om BIF-vindue: De bringer så meget værdi

Brøndby IF havde et mål om at komme styrket ud af transfervinduet. Campos ekspert, Rasmus Würtz, forholder sig til, om det er lykkedes.

Nicolai Vallys forsøger at drible et par modstanderen under kampen mellem Brøndby og FC København.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

– Vi er godt forberedte, monitorerer markedet tæt og arbejder naturligvis som altid på at komme styrket ud ad transfervinduet. 

Sådan sagde Carsten V. Jensen, fodbolddirektør i Brøndby IF, til klubbens egen hjemmeside tilbage i midten af juni.

Men er det egentlig lykkedes?

Det spørgsmål forholder Campos ekspert, Rasmus Würtz, sig til.

– Jeg synes måske, at det er meget status quo. De fik selvfølgelig Patrick Pentz.

– Så fik man også hentet Stijn Spierings og Mileta Rajović. De er jo stadigvæk sådan en lille smule usikre kort i forhold til, om de bliver en gevinst eller ej.

– Men jeg synes, at Brøndbys hold er meget status quo. Og det kan der helt sikkert også være noget værdi i. Altså det her med at skabe noget kontinuitet.

– Så kan man sige, at hvad mener Carsten V. Jensen, når han siger, at de skal komme i styrket ud af det her transfervindue? Det har jeg svært ved at se, at de umiddelbart skulle være. Medmindre man tænker, at styrket det er også er at man kan beholde nogle af sine profiler. Og det har de jo gjort, selvom der har været bud efter dem, siger Rasmus Würtz.

De omtalte profiler er Yuito Suzuki, Mathias Kvistgaarden og Nicolai Vallys, der alle tre havde interesse fra udlandet – primært tyske klubber.

Rygterne gik på, at Brøndby afviste bud på omkring 50 millioner kroner for Suzuki og Kvistgaarden, mens man takkede nej til 30 millioner kroner for den lidt ældre Nicolai Vallys.

– De bringer så meget værdi til holdet i forhold til at gå efter et mesterskab nu her, så hvis man havde solgt dem, så skulle de alligevel ud og og investere meget i at købe nogle på samme niveau. Spillere, som oven i købet ikke er spillet ind på holdet. Så jeg synes alligevel også at der er noget styrke i, at de har holdt på de her profiler, lyder det fra Würtz.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Nicolai Vallys har været skadesplaget i sæsonstarten, mens Yuito Suzuki har kæmpet med at finde niveauet fra foråret.

Rasmus Würtz mener dog ikke, at der er den store grund til bekymring i Brøndby:

– Jeg er ikke i tvivl om, at en spiller som Vallys, hver gang han spiller, så bringer han kvalitet på banen.

– I forhold til Suzuki, så er der er jo heller ikke nogen, der ved, hvor meget det med at der har været bud på ham har fyldt. Han har måske en agent i baggrunden, der snakker om, at “nu kan det være at det store salg kommer” og “han skal videre”. Det kan bare godt sætte sig og flytte fokus en lille smule i forhold til at han skal præstere på banen. Så mon ikke at Jesper Sørensen og resten af staben kan få ham på ret køl igen, slutter rekordindehaveren for flest kampe i Superligaen.

Brøndby har i sæsonens første syv runder i 3F Superligaen fået hentet 11 point, hvilket rækker til en aktuel femteplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P