Championship

Watford-chef slår fast: Rajovic kun til låns – ikke exit

Mileta Rajovic er ny mand på Vestegnen, men Brøndbys fans kan godt droppe at drømme om et permanent skifte for den udlejede Watford-angriber

Rajovic og Cleverley på billede sammen
Foto: Watford FC / Brøndby

Mileta Rajovic skifter fra Watford til Brøndby på en lejeaftalen for det resterende af sæsonen.

Der er ikke berettet om en købsklausul i lejeaftalen, og det er der en god grund til.

I Watford er man stadig meget glade for den 25-årige danske angriber, og klubbens cheftræner slår da også fast, at lejeaftalen er en del af Rajovic’ udviklingsplan.

– Dette er kun et lån, og vi ser det som en del af en udviklingsplan for Mileta – ikke en exitplan, udtaler Watfords cheftræner Tom Cleverley.

Den tidligere Manchester United-spiller ser et stort lys i den danske angriber, som træner hårdt hver dag og arbejder hårdt i forsøget på at blive bedre.

Tom Cleverley kigger ind i kameraet foran en rød baggrund
Manager i Watford, Tom Cleverley. Foto: Watford FC

– Hvad angår hans karriere, er han sikker på at få det bedste ud af sit potentiale grundet sin fantastiske indstilling til sit arbejde.

Trods den store begejstring for danskeren, lod Cleverley alligevel ham smutte til Brøndby for det resterende af sæsonen.

– Jeg ville være retfærdig over for Mileta og give ham muligheden for meget mere spilletid, end hvad der sandsynligvis var muligt, hvis han blev hos os lige nu.

– Som jeg sagde, det er kun et lån, og vi vil absolut ikke udelukke at arbejde med Mileta i fremtiden, slutter Tom Cleverley.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, er yderst tilfreds med tilgangen af Mileta i Brøndby.

Læs fodbolddirektørens ord her.

Officielt: Brøndby henter angriber i Championship

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P