3F Superligaen

Rajovic om Brøndby-skifte: Stort at komme tilbage

Mileta Rajovic er ny mand i Brøndby IF på en aftale gældende for resten af sæsonen, og den Watford-ejede angriber glæder sig over at være vendt hjem til Vestegnen.

Mileta Rajovic iført Watfords trøje
Foto: Watford FC

I sit sidste ungdomsår forlod Mileta Rajovic Brøndby IF.

Efterfølgende var han forbi B.93, HB Køge, FC Roskilde og for halvandet år siden Næstved Boldklub, inden turen gik til svensk fodbold og Kalmar FF.

Her fik han med 13 mål i 26 kampe imponeret i en sådan grad, at Watford sidste sommer – efter blot et halvt år i Kalmar – diskede op med 10 millioner kroner for at hente ham til den engelske Championship.

Et år senere og med 14 scoringer i Watford på CV’et er han nu tilbage i Brøndby, ‘hvor det hele startede’.

Klubben Fra Vestegnen er nemlig nået til enighed med Watford om en lejeaftale gældende for resten af sæsonen.

– Det er selvfølgelig specielt at skifte tilbage til den klub, som jeg har været i som ungdomsspiller. Jeg startede i Brøndby IF som 11-årig og skiftede så væk som anden års U19, så det er selvfølgelig stort for mig at komme tilbage hertil, selvom jeg har taget en anden vej ind på Superliga-holdet.

– Dengang som ungdomsspiller kan jeg huske, at man kiggede op på Brøndby Stadion, når man gik ud til træning, så det at skulle spille derinde nu er jo noget, jeg har drømt om som ung spiller i Masterclass. 

– Nu glæder jeg mig til at komme i gang, og så håber jeg selvfølgelig på at komme ind og bidrage med at score mål foran klubbens fantastiske fans, for det har været en stor drøm for mig, siger den nyslåede Brøndby-angriber til klubbens egen hjemmeside.

Mileta Rajovic har i indeværende sæson noteret sig for tre scoringer i fem kampe for Watford.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P