Premier League

Agent: Eriksen-interesse fra flere lande – bliver i United

Christian Eriksens agent kan berette om markant interesse fra Christian Eriksen, der således har haft interesse fra både Saudi Arabien, Tyrkiet, USA, Holland og Belgien. Eriksen bliver dog i United.

Christian Eriksen i aktion for Manchester United i pre-season 2024.
Foto: Jeff Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen vil gerne blive i Vesteuropa.

Derfor har den danske landsholdsspiller ikke taget sig synderligt af interessen fra eksotiske lande som Saudi Arabien, Tyrkiet og USA denne sommer.

Sådan lyder det mandag fra Eriksens agent, Martin Schoots, der til Voetbal International bekræfter, at Manchester Uniteds danske nummer 14 bliver i det nordvestlige England.

– Manchester United vil spille hver tredje dag i de kommende måneder, så han bliver vigtig for Manchester United.

Ifølge Schoots har der slet ikke været forespørgsler fra Ajax denne sommer, som flere medier ellers tidligere har berettet. Til gengæld har en anden hollandsk klub kortvarigt været på banen.

– Ajax lavede forespørgsler i januar, men det var for tidligt. Forespørgslerne blev ikke stillet denne sommer, så det var ikke et tema. Der var en anden hollandsk klub, der var i kontakt, men det var ikke en mulighed. Al opmærksomhed er nu fokuseret på Manchester United, lyder det fra Schoots.

Medie: Christian Eriksen skifter til danskerklub

Om interessen fra den anden hollandske klub kunne komme fra Eriksens landsmand i Feyenoord, Brian Priske, melder historien intet om.

Hvis det er tilfældet, er Priske ikke den eneste danske cheftræner, der har forhørt sig om landsmanden. Også Brian Riemer og Anderlecht har vist interesse, men også belgierne er blevet afvist.

– Der har kun været uformel kontakt med Anderlecht, men aldrig mere end det. Det er vanskeligt, når man spiller for en af de tre største klubber i verden, at skifte til en meget mindre turnering – specielt uden Champions League-fodbold, lyder det fra Schoots.

Martin Schoots erkender slutteligt, at Eriksen HAR et specielt forhold til Holland og Amsterdam i særdeleshed, og rygterne om et skifte tilbage til Johan Cruijff-arena er næppe endegyldigt døde.

– Han taler eksempelvis stadig perfekt hollandsk, men spørgsmålet om, hvorvidt han nogensinde kan hjælpe Ajax igen, er ikke et tema lige nu. Vi kan lægge de spekulationer i graven. I hvert fald til afslutningen på året, så blusser de op igen, lyder det fra Schoots med henvisning til vinterens transfervindue.

Christian Eriksen står indtil videre noteret for 73 officielle kampe for Manchester United. Det er lidt under halvdele af de 163 officielle kamp, han i perioden fra 2009 til 2013 nåede at spille for Ajax.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P