Viborg leverer imponerende comeback mod Sønderjyske

Viborg var nede i sækken mod Sønderjyske, men leverede et flot comeback søndag eftermiddag i 3F Superligaen.

Duel mellem Lonwijk og Qamili i kampen mellem Sønderjyske og Viborg

Sønderjyske og Viborg havde en halvleg hver, da de to hold tørnede sammen på Sydbank Park i Haderslev.

Det bølgede frem og tilbage i første halvleg, men de lyseblå værter kom i front på to magiske minutter.

Efter 34 minutter krøllede Lirim Qamili bolden ind bag Oscar Hedvall, og bolden var knap givet op, inden Kristall Ingason flot fordoblede føringen.

Sønderjyske var derfor oppe med to ved pausen, men i anden halvleg svarede Viborg flot tilbage. Syv minutter efter genstarten tævede Srdjan Kuzmic læderet utageligt op under overliggeren.

Og så var jagten på en udligning ellers gået ind for Jakob Poulsens mandskab.

Anosike Ementa brændte en kæmpe hovedstødschance, som Jakob Busk i Sønderjyske-målet flot reddede.

Men forløsningen kom med tyve minutter igen, da Serginho sparkede bolden forbi Busk fra en spids ved bagstolpen. 2-2 og det blev også kampens sidste scoring.