Mohamed Salah
56′
45′
90′
  • Søndag eftermiddadg blev en til glemmebogen for Erik ten Hag, imens det for Arne Slot blev en, han formentlig aldrig vil glemme. Den nye Liverpool høstede nemlig sin første sejr mod ærkerivalerne i sin første chance

• Det startede også glimrende for gæsterne, som kom foran efter syv minutter – dog blev målet underkendt for offside i opspillet. En halv time senere kom Luis Diaz på tavlen og denne gang fik scoringen lov at stå

• Mohamed Salah lagde op til colombianeren, og få minutter senere gentog Liverpool succesen, da Diaz fordoblede føringen. Kronen på værket stod egypteren selv for, da Liverpool lukkede kampen til 0-3