Serie A

Kontante Conte: Stjerne skal ikke være en del af projektet

Victor Osimhen kommer ikke til at spille en stor rolle i Napoli, selvom han bliver i klubben, siger Antonio Conte, der er træner i den syditalienske traditionsklub.

Osimhen og Kvaratskhelia giver hinanden highfive.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Det lader til, at der er ‘No Way Back’ for Victor Osimhen i Napoli.

Den nigerianske stjerneangriber tilbragte hele sommeren på rygtebørsen, hvor han især blev sat i forbindelse med et skifte til enten Chelsea eller Saudi-klubber.

Men hidtil er intet sket på den front, og det ligner i tiltagende grad, at han fortsat kommer til at være Napoli-spiller. Måske uden spilletid.

Napolis cheftræner, Antonio Conte, har nemlig leveret en ganske kontant udtalelse omkring spillere, der ikke opfatter sig som en del af truppen, da han blev spurgt ind til Osimhen-situationen.

– Spillere, som ikke er en del af projektet, vil forblive udeladt. Vi har truffet vores beslutninger, og vi arbejder den samme vej alle sammen, siger Conte, ifølge Fabrizio Romano.

Der har længe været kontroverser mellem Napoli og Osimhen, og situationen, der har lignet et ulykkeligt ægteskab, har været stærkt medvirkende til de mange transferrygter.

Contes udtalelser kommer dermed ikke som grebet ud af den blå luft, men skriver nærmere et nyt kapitel i det dysfunktionelle forhold mellem spilleren og klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P