Eliteserien

FCM-lejesvends drømmestart var ikke nok til point

Ola Brynhildsen blev søndag udlejet til norske Molde – og fik senere samme dag sin ‘debut’ for klubben. Her skulle han ikke bruge mange minutter på at finde vej til netmaskerne, men måtte i sidste ende alligevel rejse tomhændet hjem.

Ola Brynhildsen med bolden under FC Midtjyllands kamp mod Slovan Bratislava.

Det var så tæt på at blive en vaskeægte drømmedebut for Ola Brynhildsen.

Eller måske rettere drømmecomeback.

Den norske FCM-ejede angriber blev således tidligere søndag bekræftet udlejet til Molde, hvor midtjyderne i sin tid også hentede ham.

Allerede senere samme dag skulle han så i aktion, da han var at finde i startelleveren for sin ‘nye’ klub.

Og det kunne altså ikke være gået bedre. I hvert fald ikke indledningsvist.

Allerede i opgørets fjerde minut kom han nemlig på måltavlen og gjorde det til 0-1 for Molde, der var på besøg hos Rosenborg.

Føringen holdt helt indtil det 50. minut, hvor hjemmeholdet fik udlignet.

Selvom rollen som matchvinder ikke længere lå til Brynhildsen, var der stadig udsigt til et pointgivende mål for ham.

Også den bedrift blev dog skudt ud af stadion, da Rosenborgs Edvard Tagseth to minutter inde i kampens tillægstid scorede til 2-1, hvilket også blev kampens resultat.

Med nederlaget sætter Molde vigtige point over styr i kampen om andenpladsen i Eliteserien og må aktuelt tage til takke med fjerdepladsen.

Ola Brynhildsen vender retur til FC Midtjylland med udgangen af året.