FCK vinder dramatisk derby trods undertal

Tidlige scoringer, straffespark, røde kort og klammeri mellem både spillerne og en af cheftrænerne. Krydret med en sejr til det decimerede hjemmehold i Parken – der var underholdning for alle pengene. Se mål og highlights inde i artiklen.

Elyounoussi driver bolden frem under derbyet mellem FCK og Brøndby.
Gabriel Pereira
4′
K. Diks
17′
M. Elyounoussi
75′
Mathias Kvistgaarden
61′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Sæsonens første københavner-derby levede på alle måder op til hypen – der var klammeri, straffespark og røde kort. FCK kom blæsende fra start og fik bragt sig foran med 2-0 tidligt i kampen, men kort før pausen fik Marcos Lopez vist det røde kort. En udvisning, som helt sikkert vil blive diskuteret efter kampen
  • En mand i overtal var det pludseligt Brøndby, der efter pausen sad på det hele. Efter en times spil kastede det en scoring fra Mathias Kvistgaarden af sig, da han blev spillet fri tæt under mål af Sebastian Sebulonsen
  • Brøndbys reducering rakte dog ikke til en sejr. I stedet udnyttede hjemmeholdet en sløj pasning fra Jacob Rasmussen i det 75. minut. Viktor Claesson fik tilkæmpet sig bolden og sendt Mohamed Elyounoussi i dybden, der til trods for flere glidende tacklinger fra Brøndby-spillerne blev fri til at chippe bolden i mål for sidste gang i opgøret