3F Superligaen

AGF flyver afsted – Rösler byder pausen velkommen

AGF går på landskampspause med fem sejre i træk og som et af topholdene i Superligaen. Spillerne vil måske allerede spille i morgen, men Rösler er fint tilfreds med en pause.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF spiller lige nu fodbold, som mange af klubbens hårdt prøvede fans har længtes efter i årtier.

Efter en flot 4-2 sejr mod FC Nordsjælland lørdag eftermiddag har aarhusianerne hentet fem sejre på stribe og ligger på en øjeblikkelig førsteplads i Superligaen.

Således skulle man tro, at klubbens tyske træner Uwe Rösler ville ønske, de allerede i morgen nærmest kunne få lov at spille igen. Det får AGF bare ikke lov til.

Og det gør faktiskikke Rösler så meget, forklarer han. Hans spillere har brugt mange kræfter, mener han.

– Jeg synes faktisk, vi har kommet meget energi og følelser ind i det. Vores spillestil er meget krævende både for os – men måske mere for modstandere.

– Så jeg synes, pausen kommer på det rette tidsount, Jeg kan kun håbe, at alle kommer tilbage fra pausen i god stand, siger De Hvi’es træner til TV2 Sport.

Efter denne Superliga-runde ligger bolden stille, da der er landskampspause.

Lørdag gik AGF’s storform som bekendt udover FC Nordsjælland, der blev sendt hjem fra Aarhus med et 4-2 nederlag i baggagen.

Men udeholdet var faktisk foran ved pause-teen. En stilling som AGF’erne fik ændret i de sidste 45 minutter.

Efterfølgende havde den tyske AGF-træner ros til nordsjællænderne – samtidig med at han kunne få øje på ting, hans eget mandskab kan forbedre.

– Vi spillede imod et rigtig godt hold. Det må jeg sige.

– Det første mål, det kunne vi have det gjort bedre på, men vi var også uheldige med afretningen.

– De fik det andet mål hurtigt derefter, og det påvirkede os. Det skal vi forbedre, for der vil altid ske ting i løbet af kampene, som går imod os. I de situationer skal vi holde os til det, vi tror på, siger han.

På den anden side af landskampspausen får AGF besøg af Silkeborg, som er et andet af topholdene i Superligaen.

Faktisk kan silkeborggenserne overtage førstepladsen og sidde på den gennem den kommende pause. Og således kan der blive tale om et topbrag på Aarhus Stadion i midten af september.

Rösler efter storsejr: Slap ikke foden fra speederen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P