3F Superligaen

Rekorddyr AGF-spiller: Glæder mig til at spille foran fansene

Kristian Arnstad glæder sig til at spille trække i AGF-trøjen, og han har allerede nået at få et godt indtryk af omgivelserne i sin nye klub.

Kristian Arnstad præsenteres i AGF
Foto: AGF

Kristian Arnstad har nået at opleve Aarhus Festuge, fanmarch og et fyldt Aarhus Stadion.

Nordmanden ankom i Aarhus fredag aften, og så blev han præsenteret som ny spiller i AGF foran et hav af fans før kampen mod FC Nordsjælland.

I pausen af netop den kamp fortæller den 20-årige midtbanespiller, at han har fået et godt indtryk af by, klub og fans.

– Det er en fin klub. Og superligaen er en rigtig god liga, så jeg tror, AGF er et sted, som passer mig fint.

– Jeg synes, Aarhus Walk og fansene er vældig cool. Jeg har hørt godt om både by og specielt fansene. Så det bliver sjovt at spille foran dem, siger nordmanden til TV2 Sport.

Arnstad er skiftet til den aarhusianske klub fra belgiske storklub Anderlecht. Ifølge Tipsbladets oplysninger er der tale om en pris, som snuser til at være rekordtransfer i AGF.

Det var formentlig ikke mange AGF-fans, som havde hørt meget til midtbanespilleren, før der begyndte at florere rygter fredag.

Ifølge Arnstad selv er han en alsidig midtbanespiller.

– Jeg er midtbanespiller, der kan dække alle positioner på midtbanen. Jeg kan lide at angribe, og jeg kan lide at forsvare og hjælpe holdet med at vinde kampe.

Den nye AGF-mand fortæller, at han snører støvlerne og træner med for første gang på Fredensvang allerede søndag. Han har skrevet under på en femårig aftale med De Hvi’e.

Officielt: AGF henter rekorddyr nordmand

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P