Lukaku scorer i debut – Napoli vender kampen i overtiden

Napoli stirrede ind i et nederlag hjemme mod Parma, men Romelu Lukaku og Frank Anguissa vendte kampen i overtiden.

Lukaku med krydsede arme i Napolis trøje

Napoli havde lørdag aften brug for en sand talisman, da Parma var på besøg på Stadio Diego Armando Maradona.

Napolitanerne stirrede nemlig ind i et nederlag, efter Ange-Yoan Bonny havde bragt Parma foran efter 19 minutter på et straffespark.

Napolis nye talisman hedder Romelu Lukaku, og han blev skiftet ind til sin debut efter en times spil. Og Lukaku svigtede ikke.

Inden da blev gæsternes målmand, Zion Suzuki, udvist i anden halvleg, og da Parma havde brugt alle udskiftninger måtte de sende en markspiller på mål

Tilbage til Lukaku, som i det andet minuts tillægstid modtog bolden inde i Parmas felt. Den store belgier viftede en forsvarsspiller væk, inden han tornede bolden i kassen.

Belgieren kasse lignede kampens sidste scoring, men i syv minutters overtid headede Napolis Frank Anguissa bolden i kassen til 2-1.

En vild jubel kunne bryde ud hos Napoli, som dermed vinder kampen og spiller sig på fjerdepladsen i Serie A.

Romelu Lukaku blev torsdag præsenteret i Napoli.