Hermansen strålede i Leicesters nederlag til Villa

Mads Hermansen havde flere flotte redninger, da Leicester tabte 1-2 til Aston Villa.

F. Buonanotte
73′
A. Onana
28′
J. Durán
64′
45′
90′

Leicester City var på jagt efter sæsonens første sejr, da Aston Villa gæstede King Power Stadium lørdag eftermiddag.

The Foxes stillede til start med Mads Hermansen og Victor Kristiansen, og først nævnte spillede en stor kamp mod sidste års fjerdeplads i Premier League.

Danskeren diskede op med flere store redninger i kampen, blandt andet fra Villas farlige angriber Ollie Watkins, som var alene igennem med danskeren.

Men Hermansen måtte se sig slået efter 28 minutter, hvor Amadou Onana bragte Villa foran efter en fiks frisparkskombination.

Det blev også til 0-2 i anden halvleg ved Jhon Duran, som flot headede bolden i kasse efter en times spil.

Leicesters Facundo Buonanotte bragte spænding ind i opgøret med sin reducering 17 minutter før tid, men det lykkedes ikke værterne at få scoret det sidste, vitale mål.

Danskerklubben taber med 1-2 og indtager dermed 15. pladsen i Premier League med et point efter tre kampe. Aston Villa ligger nummer seks.