NordicBet Ligaen

Reese efter Horsens-farvel: Føler mig ikke færdig

Søren Reese har tørnet ud for AC Horsens i tre omgange, men det sidste ophold endte ikke helt lykkeligt. Klubben ophævede kontrakten med den 31-årig i mandags, men forsvarsspilleren er langt fra færdig med fodbold.

Søren Reeese i hovedstødasktion
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Søren Reese havde mandag sidste arbejdsdag som AC Horsens-spiller, eftersom klubben ophævede hans kontrakt.

På trods af 22 måneder tilbage hos AC Horsens fik den 31-årige forsvarsspiller af vide, at han ikke er en del af klubbens fremtidsplaner.

Den rutineret forsvarsspiller, som har spillet for Den Gule Fare samlet set i over to år, er heller ikke helt færdig med fodbolden, hvis man spørger ham.

– Nu gik det jo lige pludselig hurtigt, og så snakkede vi frem og tilbage, og så underskrev jeg kontraktophævelsen. Men jeg føler mig på ingen måder færdig. Jeg er i en god forfatning og havde en fin opstart før sæsonstart, fortæller Reese.

Den fine opstart var ikke nok, da forsvarsspilleren angiveligt ikke passer ind i cheftræner Martin Retovs spillestil. Søren Reeses telefon har dog ikke været helt stille, da han kan bekræfte, at der har været nogle henvendelser.

– Folk har ringet, og vi har snakket frem og tilbage. Det er jo altid en anerkendelse, og så er der et sted at starte, når man netop har haft gode snakke. Det betyder meget for mig, siger nordjyden.

For ham handler det om, at mavefornemmelsen og det kommende projekt går hånd i hånd. Hvis det betyder, at han skal gå ned i niveau, så er han tilbøjelig over for det.

Jeg har været glad for henvendelserne – store som små

Søren Reese

Søren Reese er udover at være fodboldspiller også uddannet jurist, og derfor udelukker han heller ikke, at det også kan være en anden retning, som han vælger end fodbolden .

– Der har selvfølgelig været en del snakke i telefonen, og jeg har været glad for henvendelserne – store som små. Men for mig er det vigtigt at mærke efter, hvad der føles rigtigt. Om det skal være kombination med deltidsfodbold og andet arbejde eller kun fuldtidsfodbold er uvist, understreger han.

Nordjyden er tidligere blevet sat i forbindelse med Vendsyssel, men forsvarsspilleren vil ikke løfte sløret for, hvem der konkret har kontaktet ham.

Han indrømmer dog, at der højst sandsynligt ikke længe, før han tager støvlerne på igen.

Søren Reese har tidligere spillet for Fc Midtjylland, norske Haugesund og Sønderjyske.

Han er noteret for en enkel optræden i 2024/25-sæsonen af NordicBet Liga, hvor han fik samtlige minutter i første runde mod FC Fredericia, som AC Horsens tabte 3-1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P