NordicBet Ligaen

Officielt: Esbjerg lejer angriber i Superligaklub

Esbjerg fB meddeler torsdag, at klubben har oprustet på de forreste pladser.

Foto: Esbjerg fB

Mikkel Ladefoged er ny spiller i Esbjerg fB.

Torsdag meddeler den vestjyske NordicBet Liga-klub, at man har hentet den 21-årige angriber i Sønderjyske på en lejeaftale.

Ladefoged er derfor at finde i Esbjerg fB for det resterende af denne sæson, og cheftræner Lars ‘Lungi’ Sørensen ser et godt match i den høje angriber.

– Med Mikkel Ladefoged får vi et ekstra våben ind til angriberpositionen, og vi styrker dermed konkurrencen helt fremme, udtaler cheftræneren til klubbens hjemmeside.

Ladefoged måler 201 centimeter og rager dermed godt op i feltet. Angriberen attributter passer godt til EfB, mener ‘Lungi’.

Foto: Esbjerg fB

– Mikkel fylder meget med sine godt to meter, og vil give os en fysisk dimension, som vi kommer til at drage nytte af i den spillestil, vi praktiserer. Vi ser frem til samarbejdet og til at se Mikkel i den blå-hvide EfB-trøje.

Mikkel Ladefoged har tidligere i vinduet været meldt på vej til norske Tromsø, men det bliver altså EfB, som nyder godt af angriberen.

Ladefoged var i sidste sæson udlejet til at Næstved Boldklub. Han er noteret for 24 kampe i Sønderjyske med tre mål til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P