NordicBet Ligaen

OB ophæver med Burey: Ikke et godt forløb

OB ophæver aftalen med Tyler Burey, og klubbens sportsdirektør fortæller, at de ikke kunne få ham afsat til andre klubber.

Foto: OB

Bare et år efter han kom til OB, er Tyler Burey færdig i det fynske.

NordicBet Ligaen førerhold meddeler torsdag, at man ophæver Tyler Bureys kontrakt, som ellers stod til at udløbe i sommeren 2026.

Den 23-årige englænder nåede blot otte kampe for OB, og sportschef Troels Bech fortæller, at man har forsøgt at finde en ny klub til Burey – men uden held.

– Tyler Burey har ikke haft et godt forløb i OB. Vi har gennem længere tid sammen ledt efter en ny mulighed for Tyler, men de muligheder, vi fandt, lykkedes ikke.

– Derfor har vi nu i fælles overensstemmelse vurderet, at det giver mest mening og flest muligheder at ophæve samarbejdet nu. Tyler ønskes alt det bedste, udtaler sportsdirektøren til klubbens hjemmeside.

Foto: OB

Burey kom til fra Millwall i 2023, men nu tager han afsked med den fynske klub.

– Tingene her er ikke gået, som det var meningen, det skulle gå, men det er sådan fodbold kan være. Jeg ser frem mod fremtiden.

– Det har været en stor læringsoplevelse at være her, og jeg vil tage alt med, jeg har fået herfra, og bruge det til at komme videre, slutter Burey.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P